luni, 5 iulie 2010

Psiho ologia ...2

 In continuarea seriei "psihologia sau nebunia" scumpa noastra profesoara... ne mai face cateva destainuiri!Asa ca, barbatilor..... recunoasteti ca va manca palmele?pregatiti-va  sa bagati mintile in cap partenerelor =))

"In ultima vreme si-a schimbat coafura, si-a cumparat o rochita noua, cateva bijuterii si tu nu ai complimentat-o pentru toate astea? Stai linistit ca nu va ramane necomplimentata si cu achizitiile neapreciate…
 Chiar daca esti deosebit si special, ea totusi mai are un motiv pentrucare va fi infidela: comparatia. 
Da! Va dori sa vada daca tu esti chiar cel mai bun barbat de pe planeta si, cum sa se convinga de acest fapt decat prin comparatie. Si, dupa ce a epuizat toate relatiile din jurul ei, adica te-a pus in comparatie cu toti fostii ei iubiti, cu iubitii prietenelor ei, cu fostii prietenelor, cu relatiile vip-urilor indragite, tot nu s-a convins.
I-a mai ramas un singur lucru de facut: sa stea cu alt barbat si sa-l testeze. Apoi se va intoarce acasa si va spune: “Da, iubitule, tu chiar esti cel mai bun din lume, in momentul de fata.”, doar ca nu o va spune cu voce tare, ci pentru ea."

E clar nu?

Mai trebuie sa zic ca vreau sa stiu parerile voastre?

14 comentarii:

  1. Nu stiu cine e tipa, dar e clar ca avem multe de invatat de la ea. Numai sfaturi bune... :))) :P

    RăspundețiȘtergere
  2. @Summer ... e una speciala =))
    razi tu... dar mi-e imi vine sa plang cand ma gandesc ca femeile gandesc asa :((

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai...ce vrei sa faca biata de ea, daca barbatul n-o complimenteaza si n-o aprecieaza? :))) E vina voastra! :P

    RăspundețiȘtergere
  4. @Summer daa eu is de vina ca nu am cui face complimente!? :))
    pai daca le faci mereu... incepe sa se sature si ea!sau le faci fara sa te intereseze.Cum o dai... tot rau este!!

    RăspundețiȘtergere
  5. asta e noul ghid "cum sa te scoti daca ai fost prinsa inseland"? ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. Ca in reclama accea: "iubitule, observi ceva nou la mine"? :)) Deci si un spirit de observatie redus, poate duce la infidelitate :))

    Ca si Summer sunt curioasa cine este aceasta profa :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Femeia.... Niciodata epuizabila, niciodata epuizata! Cine face astfel de aprecieri..., e o femeie cu probleme. Ce naiba? Eu n-aatept niciodata complimentele. Intreb subtil sau direct: iti place? Iar pentru comparatii...., e de ajuns sa citesc pe-aici sau prin alte parti pareri, ca ma prind repede. :))) Stupide chestii. Viata e mai mult decat atat, iar femeia, mult mai inteligenta, la naiba! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @Alexandra da... spirit de observatie.... eu am destul, dar nu ma ajuta deloc !! (seful meu mai avea un pic sa ma ia la bataie... ca cand stampa pentru ANSA MED.. ii ziceam sa ploterul lasa cam multe linii... ceea ce el nu vedea... " tu pe mine ma faci sa mor de inima;vrei sa mi se ridice presiunea?" =)) ) spiritul meu de observatie ... e prea exagerat, si am decis ca nu mereu e bun ....

    RăspundețiȘtergere
  9. @Camelia Bucur da... sau poate e ghid pentru " cum sa inseli cu motiv" =))

    RăspundețiȘtergere
  10. @QED de acord cu tine! incep sa imi fac griji cand ma gandesc la aceasta persoana
    avand in vedere ....meseria ei! =))

    RăspundețiȘtergere
  11. :))) Sincer nici nu stiu ce sa spun.....Fiind femeie undeva in adancul subconstientului ii dau dreptate respectivei dar......ramane un dar....Sunt fel si fel de femei si nu toate gandesc sau fac asa ceva...asta depinde de norocos !!! :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Atunci e clar .... nu imi convine sa mai incerc sa am o relatie!! pentru ca in subconstient toate femeile gandesc la fel! in cazul asta, am 99% de posibilitati ca sa fiu inselat.... doar pentru ca nu i-am facut complimente odata.... si pentru ca dansa vrea sa vada diferenta!
    adio femei! sa va ia cine e asa de prost pentru a fi incornorat!... eu nu am de gand sa caut diferente.... dar daca asta vreti.... va doresc bafta!
    cum multe femei .... in zilele noastre vor sa fie libere si singure,si se descurca... la fel de bine pot face si eu! Pana la urma... "femeia nu e decat un numar" =))

    RăspundețiȘtergere
  13. "femeia nu e decat un numar?"/:)
    cu filozofia asta de viata ai sa cunosti doar persoane care sa ti`o confirme.:)
    si..daca tu ai parerea aceasta( chiar si in gluma zis)gandeste`te ca poate iti meriti si partenera.
    generalizarea e teoretica. iar tot generalizand as spune ca ai tente de "misoginism". ;;)

    RăspundețiȘtergere
  14. @Anonim ... sigur!! ca si barbatul pentru femei! doar un numar ;)
    Banuiesc ca esti tot femeie...

    precizez ca TOATE TEXTELE scrise cu rosu in seria Psiho ologia sunt texte preluate dintr-o postare scrisa de o FEMEIE , absolventa a facultatii de psihologie, divortata, si cu un copil!
    deci nu cred ca aceste afirmatii sunt False , ba din contra! si stand la ceea ce zice... e posibil ca eu sa am parte numai de femei de genul descris de ea... pentru ca majoritatea femeilor gandesc asa! Deci nu e misoginism ci realitate!
    "daca tu ai parerea aceasta( chiar si in gluma zis)gandeste`te ca poate iti meriti si partenera."
    din pacate (sau din fericire)nu am partenera! Inca incerc sa inteleg modul lor de a gandi! si daca este asta... atunci e clar!
    Incep sa cred ca iubirea nici nu exista,(si am 2000 de motive sa cred asta), si e doar un cuvant in plus in vocabular!

    RăspundețiȘtergere

Ce imi povestesti?