sâmbătă, 17 iulie 2010

Trebuie sa injur!

Da, azi chiar trebuie... ca nu se mai poate!De trei zile cineva tot se joaca cu curentu'...curentu' mamii lor. Miercuri de la 1 la 4:30, joi tot la fel, iar vineri... ca e doar jumate de zi muncitoare i-au dat drumul mai devreme, pe la 3:30 Eu zic.... nu poteti si voi sa anuntati lumea..cu o reclama la tv.... cu niste cadouri la fiecare... ca ii lasati fara curent; barem sa aiva lumea ceva de facut! Da de unde! nu ai cu cine. Cand e omu' mai concentrat sa omoare niste teroristi in Tom Clancy's Rainbow six Vegas... sau sa isi clateasca si el ochii cu documentarele youporntube; atunci le inchideti conducta ! Sunteti chiar nesimtiti!Cand ajunge omu' aproape de punctul culminant  va gasiti voi sa luati curentu! ramane omu cu munca neterminata.... si cu ulei pe conducta(pe la jumate)
Inteleg ca nu aveti bani sa va faceti permanenta la frizer, dar asta nu e o scuza sa imi luati mie curentul! Adica .... la astea trei blocuri de pe strada mea!
 Problema nu ar fi documentaru..... ca il pot vedea si mai tarziu(ca doar nu pleaca nicaieri... e pus acolo ca sa fie vazut.. si apreciat) Problema e ca imi buleste Floppy-disk-ul.. De fiecare data se inchide fortat computeru', si la aprindere pleaca doar in 3 pistoane, si inecat. Si nu mai zic ca monitorul mi se plange mereu,(imi face traducerea scrisa... )de ceea ce are computeru' Chestii gen: mi-ai luat curentu fortat, nu am avut timp sa inghit datele, acu mi-au luat-o 5 mb pe alta teava , tot ce am facut fara sa salvam s-a dus pe teava de la WC... etc.
 Deci .. azi .... injurat...sfinti..neamuri... enel..tot. problema mare; singur acasa; si ce fac eu cand is singur? ghici? ma plictisex , da rau de tot.. nu asa! de dormit nu pot, ca toti astia de afara isi zbiara intre ei de la balcoanele proprii cum au telefonat la enel si i-au tinut 45 de minute ca sa dea explicati, din care nu au inteles o teava! chiar nimic.
 altceva ce sa fac? zic... daca tot nu o pun de gagici... ma pun sa fac niste bobby building made in house!  am frecat eu juma de ora de biceps si triceps cu 10 kg de caciula... dar  incepeam sa inund apartamentu' eram bun ca fantana arteziana( stil grecesc.. Hercules.. ca nu aveam pantalonii pe mine). Cand am vazut ca ajungea apa la genunchi m-am oprit,
Am tras o raita prin baie, prin debaraua lu tata.. si acolo am gasit o foarfeca de vie! era chiar vie, ca cum am pus-o pe cap... cum a inceput sa tunda singura! Si a facut o lucratura... jos palaria; acum Black Angel nu mai are parul lui Eminescu ........ acum  e un fel de Brad Pitt, 2 cm de par, dar cu juma' de metru de spinare mai mult!! (cam ca Bruce Lee).Cica e bine, ca tre sa ma duc la insuratoare..... si tre sa fiu baiat gigel, ca altfel nu imi da voie sa trec la vama!
Dupa toate astea... vazand ca pierdusem 2 kg de par, dar luasem 5 kg de sudoare... prin munca grea , si tinand cont ca inca nu au terminat aia sa inmagazineze curentu.... m-am gandit ca o baie rece... nu ar strica(preferam o leaca calda... ca era mai hot dar nu era curend in boiler) Si am facut un dus rece; asa de rece ca mi-au inghetat si creierii, si unghiile de la picioare
Cand am iesit de sub dus, cu turturi de gheata la nas (si nu numai) o aud pe vecina de deasupra, cum striga la alta din alt bloc  "A venit curentu,mortii mamii lor"
 te pominesti ca vecina din celalalt bloc, nu stia daca are vedenii uitanduse la televizor; si avea nevoie de confirmare!
 Uitasem.... nu am avut niciodata Floppy :D

14 comentarii:

  1. Intamplarea asta tragi-comica se intampla in Italy???? Ca pare desprinsa din cartierul bucurestean in care locuiesc eu... Dupa confirmare revin cu detalii. :P

    RăspundețiȘtergere
  2. @Summer Normal ca in Italy ca doar nu-s in alta parte

    RăspundețiȘtergere
  3. Ha, ha, ha =))
    Deci ai inceput un weekend activ, nu gluma! ;)
    M-a distrat copios faza cu dusul.

    Deci inainte de marea "defrisare capilara" erai un fel de Samson? :)

    Vezi poate-ti gasesti si tu o vecina de balcon cu care sa comunici in stilul inconfundabil al italienilor! =))

    RăspundețiȘtergere
  4. Faci un link exchange cu blogul http://sanatatesiviata.blogspot.com ? Daca da lasa-mi un comment pe blog! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Gabriela Elena
    Da :)) activ!
    Eram...un fel de Samson, cresteam numai in par, si mo parca mi-am pierdut si din putere... :D
    Aici nu-s vecine de balcon... decat de la 60 in sus!...si nu am eu ce sa discut, ca incepe sa povesteasca de la Adam si Eva
    in plus eu stau la parter, si am doar o terasa(fara balcon)

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca s-a tot luat curentul a fost probabil vorba de niscaiva probleme tehnice asa ca nu prea aveau cum sa anunte. :P

    RăspundețiȘtergere
  7. @Bogdan Epureanu nu nu... ca lua curentul doar la ore fixe... pentru ca lucrau ei la ceva;doar 3 ore pe zi.
    Doua blocuri mai sus de blocul meu aveau curent...

    RăspundețiȘtergere
  8. E bine, va veni mai mică factura!

    RăspundețiȘtergere
  9. Revin cu detalii asa cum am promis. Mi s-a intamplat si mie recent sa am curentul intrerupt vreo cateva ore, de pe la 1 pana pe la 5 dupa amiaza. Tocmai lucram ceva deosebit de important la calculator si nu am avut timp sa salvez...
    Efectiv in nu cum sa ramai in casa in astfel de conditii, nimic nu functioneaza, eu am iesit afara unde cu greu m-am calmat, la intoarcere tot nu dadusera drumul la curent, asa ca am mai asteptat o ora, si cand in sfarsit s-a produs minunea, am constatat ca se defectase internetul... Crunt!

    RăspundețiȘtergere
  10. @Vania ..da, in care o sa scrie cati bani trebuie sa imi trimita inapoi. adica cati kw mai am de consumat pentru facturile platite pana acum(care erau facute din cap, si nu calculate dupa cat am consumat ) :))

    RăspundețiȘtergere
  11. @Summer vezi cat e de rau cand ti se ia curentul facand ceva important (ca mine:)) )

    RăspundețiȘtergere
  12. si eu sunt foarte nervoasa cand nu am curent, cablu, net si apa calda!

    RăspundețiȘtergere
  13. cablu si apa calda ..acum nu sunt indispensabile ... dar curentu ... si netul da! :D

    RăspundețiȘtergere

Ce imi povestesti?