vineri, 14 mai 2010

Singur acasa!

Azi mi-am facut de cap ; am fost singur acasa!!!... si cum eram prea "beat" ca sa stau in fata monitorului, m-am luat de cureaua de la pantaloni si m-am tarat frumusel in bucatarie. Ca tot era cam multa vreme de cand nu m-am mai atins eu de aragaz si cratita!!
Am bagat muzica-n boxe... in special urmatoarea melodie ;) (eu cand am muzica ..... pun ceva special in ceea ce fac ! chiar si muzica pot pune; cartofi pai cu muzica..specialitatea mea )



Si m-am pus pe treaba, nici nu va inchipuiti .... ce usor se taiau cartoafele,numai pe ritm de bass....sau mo nu mai stiu de era ritm de bass sau era doar... let me love you... ;) (se si curatau singure!!)
Sa recuperez un pic..... imi era frica sa nu uit cum se face, dar vad ca inca imi amintesc ;) (si e un lucru bun asta)
Mi-am tras o portie (pentru 5 persoane) de cartofi prajiti..;si cand zic cartofi.... nu ma refer la cartoafele cat un ou de gaina  ci cartoafe made in italy... groase cat franzela!(cu doua cartoafe isi face pranzul un om normal.... da' eu am bagat 7... ca sa fie!in plus, nici nu ma consider normal..mai ales in aceasta perioada :D)
Asa de fericite erau cartoafele alea pai... ca in tigaie se intorceau singure, si cum nu aveam o cratita asa de mare am fost nevoit sa fac in trei randuri!!!! si ca orice bucatar ce sunt... nu se putea sa nu gust in timp ce se prajeau!! Pana sa termin ultimul rand de cartoafe, le mancasem ..jumate' dar asta nu conteaza!!(de obicei...le manc cu usturoi... da azi nu stiu unde erau plecati de vagabonti cateii aia... ca nu am dat de ei )
Dupa cartoafe.. am mai aruncat si niste ...pulpe de gaina in tigaie.. (barem sa-mi fac ....un fel de masa regala... ca alta nu mai vad degraba). Tre sa recunosc... ca pulpelor de pasare, in tigaie le rezerv un tratament special(le descant cu furculita non stop) tocmai de asta imi ies mereu perfecte... mai ceva ca in reviste ;)
(intentionat am omis .. anumite ingrediente si tehnici+deserturi etc...... secret profesional)
 Pacat ca gatesc doar pentru mine..:))) ca ai mei nu manca prajeli ;)
Mo dupa ce am terminat de mancat .... observ ca mai tare m-am prajit eu decat cartoafele si pulpele la un loc...Curios, ca nu am simtit nimic cand bagam degetele in tigaie sa gust din cartoafe, si nici cand sarea uleiu' pe mine..  se vede ca sunt nesimtit imun la durere!! dar nici asta nu conteaza!! (numa' ........muzica e de vina!!)
 Faceam si niste fotografii.. daca nu aveam aparatul stricat; dar e mai bine asa ca nu vreau sa va oftic; e de ajuns ca v-am facut pofta!! ;)
Mo ma arunc in cada cu apa....(tot cu muzica ,ca altfel ma innec) ca sa termin ziua... in mod special ;)

Eu in bucataria mea ... is bucatar sef....azi
Acum e randul vostru sa faceti ...cartoafe!!

14 comentarii:

  1. Iti trimit adresa.
    2 portii, te rog. ba nu, 3 ...10 si nu mai cer. :)
    Noteza, te rog, 15 portii. ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pfff.. si daca nu vreau sau n-am chef? faci si pentru noi? sa zicem ca prinzi curaj si faci multe, multe, muulte portii... cand ajungi la servit , n-o sa mai fie asa usor ..cate-n cartof pai..aaaaa...deschide gura maare :)) sa nu uiti de babetica :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu vreau o portie !! Ai fost singur acasa si ti-ai facut de cap...:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Se pare ca ai avut o zi pe cinste :) :*

    RăspundețiȘtergere
  5. buna...
    scuze de offtopic...insa poate te intereseaza:

    http://questioare.com/pentru-voi-bloggerii-mei-dragi/

    RăspundețiȘtergere
  6. esti bun de insurat...:))ce zici?tot vin la vara p-acolo:P

    RăspundețiȘtergere
  7. @Molie as trimite... da mi-e frica , ca din cauza crizei... nu mai ajunge!!! ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. @Sasha ooo nu glumim aici.... eu nu lucrez pentru "babetica"!! :))

    RăspundețiȘtergere
  9. @Selena macar atunci sa imi fac de cap ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. @Alexandra .... da , am avut :-*

    RăspundețiȘtergere

Ce imi povestesti?