marți, 5 februarie 2019

Mai trag o linie

Ajungi la un punct în viață când trebuie să tragi linie și să faci socoteala. Mă uit la colegii de muncă, cât de mulțumiți sunt de viețile lor. Care bea, care fumează, care le combină, care sare cu parașuta in pat, care joacă la păcănele. Cu familie sau nu, fiecare își trăiește viața că doar una are. Doar eu sunt pe dinafară. Ce dracu, chiar am ajuns să fiu ultimul prost pe lumea asta? Nu, tati. Am decis să schimb situația, încet (că am doar două viteze: încet și pe loc) dar sigur. Începând cu sala, la care mă duc zilnic. Mai ales că sunt acolo niște "piese internaționale" (cum le cheamă Ionică), bune rău. Când le asudă ața de la tangalăi crește și mușchiul pe mine. M-aș da în bărci cu ele, ba chiar și cu submarinul;cu cât mai adânc, cu atât mai bine ;) . Și nu mă las chiar daca ar fi ultima găină...ard tot ce prind. Se știe că găină bătrână face ciorba bună și că pieptul de pui este considerat numărul 1 in dieta pentru sală, proteine/fibre.
In viitor vreau să îmi fac un tatuaj, un dragon care începe pe piept și se termină pe pluă. Când vine gagica la mine să întrebe de tatuaj, să îi bag o chestie gen "nu vrei să îi vezi coada?".  Știu că la mine e mai greu cu agățatul de femei, dar o să îmi iau tricouri personalizate cu texte deocheate, dublu sensate: "vii tu pe la mine, sau vin eu în tine?"(greșeală de tipar).
Toți îmi zic că am ajuns la o vârstă când trebuia să am și copii... No bine, atunci, îmi pun in plan să mă și însor in următorii doi ani. Copii la beție...e ok, mai ușor. Iar de găsesc una bună cu copil, e si mai bine. Toți suntem datori cu o usturime de buci.
Că sa fiu mai interesant o să încep să port ochelari de vedere, că-s cool, cu camera video și zoom optic. Poate îmi pun și cercel.
Cumva am început să fiu imun la alcool, căci beau mai des și nu are efect, deci e ok.
Cat despre linii, aș încerca și eu să trag o linie, am prieteni care au marfă bună (cam scumpă dar asta este, o dată cumperi), originala, pixuri bic cu capac găurit, nu te murdărești. Hârtie am, card de credit am...dar cred că o să încerc pe limbă prima dată.
Mai am in plan și o vacanță, undeva in afara UE, unde e multă savarină...
Sex, drugs and rock and roll, baby...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce imi povestesti?