joi, 30 decembrie 2010

Poveste....

Recunosc ca niciodata nu mi-a placut sa scriu lucruri serioase; si am preferat sa scriu prostii.... cat cuprinde.Mi-a placut sa ma prostesc, si sa iau totul intr-un mod mai comic , incat  nici daca vroiam sa scriu ceva serios nu reuseam.Asa ca... ma pun la incercare ... din nou:D

Poveste....
A fost odata ca niciodata, pentru ca asa incep povestile frumoase.
Focul si apa, saratul si dulcele,soarele si luna... chestii diferite, dar care nu s-ar putea distinge una fara cealalta.
Intr-un univers inghetat, unu' nu se asteapta sa gaseasca decat gheata, doar iceberg-uri care plutesc. Si era unu' (cu o inima de piatra)care se pierduse  in univers, care plecase de nebun, cautand ceva... si nici el nu stia ce ar putea fi.Si din intamplare a nimerit intr-un univers vecin,unde nu mai calcase pana atunci; acolo unde  a gasit o bucata "mare" de gheata;o gheata transparenta ca cristalul; in care se vedea ceva. La inceput nu stia ce este, asa ca el a revenit si a doua zi. De fiecare daca cand el de intorcea,acea bucata de gheata  se topea mai mult.Pana cand intr-o zi, gheata s-a topit de tot, iar el a descoperit ce se ascundea in acel cub de gheata.  O inima, un suflet atat de frumos incat  chiar si inima lui de piatra a inceput sa simta caldura ei..
Am inceput sa iti fac declaratii cu cerneala invizibila....pe coli de inima, Ai intrat in viata mea, ca o raza de soare, plina de stralucire ,caldura si lumina.
Pe o coala de hartie am pictat prin cuvinte,am creat un tablou ; o poteca unde noi ,plini de nebunie ne privim, unde mainile noastre se ating, unde inimile ni se impletesc,si unde corzile dragostei ne leaga cu noduri care nu se mai pot dezlega. Ma intrebai care e melodia mea preferata.: vocea ta imi este melodia; ca un cantec cantat cu un instrument ce atinge perfectiunea.Eram  inchis intr-o incapere fara geamuri, doar ziduri inalte, si o usa; iar tu ai stiut sa fii acea crapatura in zid,care a facut sa imi intre raze de lumina in suflet.Esti ceea ce unii definesc "un vis",esti ceea ce toti ar tine ascuns de ochii lumii, de teama sa nu te piarda.Esti vantul care mentine jarul aprins, dar fara sa il consume. Nu aveam idee, de cum poate fi o fiinta fragila,cu doi ochi care ma fac sa ma topesc, cu un zambet plin de farmec si un suflet care ma fac sa te iubesc intens.
Timpul ma oftica, pentru ca cand astepti sa treaca... nu trece,parca o face dinadins si sta pe loc;iar cand ajunge momentul in care ai vrea sa opresti timpul, atunci parca accelereaza! imi vine sa musc cu dintii din el, ca sa il pastrez pentru noi( mi-as umple buzunarele cu timp).
O bestie .. care isi imagineaza ca seara nu pune capul pe perna, ci ca e alaturi de tine, si adoarme cu capul pe sanii tai, simtindu-ti bataile inimii,si parfumul pielii tale.
Esti oxigenul fericirii mele, jocul de care nu m-as satura niciodata,esti cerul instelat al noptii,esti sticla de vin cu care m-as imbata cu mare placere,esti cactusul care nu inteapa, Tu nu ai idee, de ceea ce insemni pentru mine.

14 comentarii:

  1. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că exişti şi că mi te-a scos în cale... şi că eşti exact ceea ce mi-am dorit şi nu speram să am...

    TE IUBESC LA NEBUNIE!! :X:X:X:X:-*:-*:-*:-*

    RăspundețiȘtergere
  2. no comment!
    ma bucur enorm de mult pentru voi ca v-ati gasit, sa aveti un an plin de dragoste si tot ce va doriti

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum, cand asteptam ca peste ultimul “0″ din anul 2010 sa cada hotarat un “1″ si sa trecem in anul 2011, iti urez sanatate, fericire si implinirea celor mai frumoase dorinte ale sufletului tau!
    LA MULTI ANI!
    http://www.crosscards.com/cards/holidays/new-year/joy-peace-health.html

    RăspundețiȘtergere
  4. @Zenna eu ii multumesc lui, tie ....si inca unor persoane(2). e asa de frumos sa stii ca iubesti, ca esti iubit,ca cineva te asteapta, si se gandeste la tine
    Cred ca am devenit dependent de zambetul tau
    Si eu te iubesc,si sunt mai nebun ca tine ( dupa cum stii) :-X:-x:-x:-x:-*:-+:-*:-+:-*

    RăspundețiȘtergere
  5. La mulţi ani, cu poveşti vrednice de narare!

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumoasa poveste, fericiti protagonsitii ei. La multi ani Zenna si Black Angel!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Lilly multumim,la fel iti dorim si tie, un an nou plin de bucurii

    @Gabriela Elena multumesc, la fel si tie, un an de impliniri sa ai
    La Multi Ani

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani tie, familiei, prietenilor tai si cititorilor blogului tau!

    RăspundețiȘtergere
  9. Aceasta emotionanta poveste, in mod cert, se va incheia cu..." si la nunta lor, care a tinut trei zile si trei nopti neincheiate, am petrecut si eu!"
    Costel, va doresc in noul an, amandurora, sa fiti sanatosi, sa aveti parte doar de bucurii si impliniri iar dragostea sa va calauzeasca pasii!
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  10. @Vania Nice , sa imi scuzati intarzierea, dar sa imi intelegeti motivul (Zenna).
    La multi ani, sa aveti un an nou plin de impliniri, si multa sanatate

    RăspundețiȘtergere
  11. @theodora0303 multumesc ,aceleasi urari de bine vi le fac si eu, un an nou fericit!

    RăspundețiȘtergere
  12. @Nea Costache daca ai sti matale cat imi doresc eu sa se incheie asa cum zici matale. Drept sa zic, eu m-as multumi si cu .....doua zile si doua nopti :D
    Multumim, si noi va uram un nou an plin de bucurii alaturi de familie,si multa sanatate

    RăspundețiȘtergere
  13. @Nea Costache: Mulţumim din suflet!

    RăspundețiȘtergere

Ce imi povestesti?