joi, 14 octombrie 2010

Schimbari de toamna.

Toamna vremea-i schimbatoare.  Prea schimbatoare :)) adica  se zice despre o persoana... ca se schimba ca vremea (referitor la starile de spirit... acu rade ,acu plange). Credeam ca eu is mai schimbator ca vremea... dar azi vremea ma intrecut in schimbari .Dimineata era foarte frumos,mai degraba parea o zi de primavara;dar mai spre seara,pe la ora 6 a inceput o ploaie...cu tunete si fulgere, de iti venea sa te ascunzi sub pat de frica.Dupa vreo 4-5 ore de ploaie.... am scos capul pe fereastra... si ce sa vezi? minune.Luna ranjea la mine;ca cica m-a pacalit. Se vedeau toate stelele alea faine.... ca puteai sa citesti horoscopul.  Am vazut carul mare, carul mic,closca cu pui,steaua polara,ursoaica.... era si un cotet de gaini acolo printre stele;si daca ma gandesc bine...cred ca era si o vulpe in spatele cotetului.
Ce ti-e si cu vremea asta.... iar ploua :))

6 comentarii:

  1. E cel mai frumos cand ploua asa cu tunete si fulgere, cand cerul se acopera de nori gri. Daca scoti nasul pe geam ai sa simti cel mai frumos miros...cel al prospetimii. Eu ador cand ploua asa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Înţeleg că toamna aduce schimbări majore...

    RăspundețiȘtergere
  3. @Diana Da ... :)) miros de peste :D peste proaspat:))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Vania nu-s majore... ca is dese :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Se spune ca dupa ploaie, vine soarele. Si invers. Aasa ca.... sa asteptam soarele. Sa asteptam ploaia. Si sa ne bucuram intre timp de ambele! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @QED da ... daca putem sau daca avem timp.

    RăspundețiȘtergere

Ce imi povestesti?