luni, 3 mai 2010

O leapsa ,mai veche

 Ma scuz de intarziere!
Am primit aceasta leapsa de la Gabriela Elena cu ceva saptamani in urma
 Regulile nici eu nu le stiu exact... asa ca am facut-o in "Black Angel style" :D

Regula era simpla: sa creezi o definitie si din aceasta sa alegi un cuvant pentru care sa inventezi o alta definitie si asa mai departe.   .... dar nu e pentru mine , asa ca....  sper ca e destul de bine facuta!! ;)

Visul... e ceva special,adica e un fel de doua feluri.... nu am inteles eu de ce visul urat este numit cosmar!! adica visul urat= cosmar... iar  visul frumos = ??? canci! Care e definitia visului frumos? ce sens are cuvantul cosmar? gramatical e fara sens!da' asta nu conteaza .Deci  am visat frumos azi-noapte :) eram cu o domnisoara.Problema e ca imi amintesc doar finalul visului. Trebuia sa imi zica ceva domnisoara respectiva,(cu siguranta era ceva frumos... o declaratie de dragoste sau ceva de genul..)  numai ca chiar cand o ajuns la punctul culminant atunci m-am trezit! Sa mor de ciuda ,nu alta! ca mai degraba il consider pe asta cosmar (intotdeauna ma lasa cu ochii in soare)

Trezirea,iar e un moment important al zilei!! ca cand te trezesti si cobori din pat...cu un ochi inchis si unu deschis...... ti se poate intampla o serie de lucruri pozitive(astea is rare) sau negative(cu duiumul) .Primul lucru care se face  cand omul se trezeste...este aruncatul unui ochi pe geam afara pentru a vedea daca rade soarele de moaca lui,sau ii plang norii de mila! (si asta o face doar cu un singur ochi,ca celalalt mai are juma'de ora de odihna)Dupa care ... isi cauta papucii(pe care nu ii gaseste niciodata din cauza ca nevasta o iesit din pat cu 1 minut inaintea lui.. si ia luat papucii cand so dus la baie).Personal dorm incaltat cu bocancii (din doua motive: unul fiind faptul ca imi tin de cald noaptea iar al doilea motiv .... pentru ca asa nu risc sa mii mance moliile,sau soarecii) deci nu am aceasta problema ;) . Pana cand termina ea treaba la baie...si pasta de dinti ... tu te chinui sa deschizi si celalalt ochi!

Pasta de dinti e o mare inventie .. dar nu toti stiu sa o foloseasca!Majoritatea ..o folosesc doar la spalatul dintilor!!. E bun.. au inventat acum o pasta de dinti(pe baza de acid).. atata de puternica ca nu curata doar ...cariile si alte chestii, ci ai ocazia sa iti curete dintii in totalitate(zici ca nici nu i-ai avut)!!..ceea ce nu stiti este ca are si alte intrebuintari!  Fiind abraziva... se poate folosi si la slefuirea anumitor superficii ca : geamuri,lemn,fier ,argint, piele,etc.   deci .. in general ..curata! curata tot, ceapa,usturoi,cartoafe,mere (de coji).Se poate folosi si ca deodorat de camera!! ;)

Leapsa merge la cine are placere sa o faca !!!
(ca mai am vreo 2 de facut , si nu pot sa va incarc !! ;)  )

8 comentarii:

  1. Inventiv si amuzant ca de obicei :) :-*

    RăspundețiȘtergere
  2. ms ms... pai nu pot sa va delud ;) :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Enervante mai sunt lepşele astea :D Cel puţin unele. Era una stupidă prin care ziceai de câte ori te speli pe faţă :))

    RăspundețiȘtergere
  4. aaa si eu care vroiam sa iti dau urmatoarea leapsa!!:(
    aia care zici tu e numai pentru femei... :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Hmmmm, ce-ai facut? :P
    Ai pastrat scheletul lepsei si ai adaptat-o la genul tau!
    "Cate bordeie, atatea obiceie"
    Nu este rau!
    Este ca si un modelino...facem ce vrem fiecare, ce simtim ca ni se potriveste.
    Ti-am trimis un ping.
    L-ai primit? ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce-am facut? nu e bun??
    nu am avut fantaziile pe care le ai tu... dar am incercat!!!

    blogspot nu primeste pinguri ..ca wordpress... de obicei se face manual.... ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Este bun! :P
    Original. ;)
    Nu inteleg cum vine faza cu pingul....

    RăspundețiȘtergere
  8. multumesc ;) :D
    pai in blogspot nu merge!!!...
    inca se studiaza problema asta... ca nu e compatibil cu wordpress.... nu stiu !!!

    RăspundețiȘtergere

Ce imi povestesti?