luni, 15 martie 2010

Bărbatul modern.... oare!!

Acum că am terminat cu lepşele... mă gândeam să mai postez şi eu ceva personal...şi ca să recuperez..un pic ..din tot ce am pierdut..scriind posturile despre femei!! am să scriu acum despre bărbaţi!

Deci văzui azi ... la  Naţional Pornografic  Geografic...(adică între .. că era băgată  publicitatea.) o publicitate de la Denim(nu mai ştiu sigur) .Era vorba despre  omul care nu trebuie să ceară niciodată!!...



Adică!!  sigur  făcea referiment la bărbatul.. modern!!
Ok .. am înţeles că bărbatu modern după ce se şpreiază... îi vin toate la nas,adică şpreiu' ăsta are un fel de magnet care atrage femeile??
Mamă da când mă gândesc..... da în publicitatea aia nu e niciodată  obiecte metalice?? ce ştiu eu... cuie,pioneze,ciocane,chei engleze,chei de la 21 în sus.. chiar nimic?? cum e posibil??  dacă e atât de .. magnetizat să atragă ..femeile.. de ce nu atrage şi setul de oale.. din bucătărie? sau măcar un polonic!!  sau o furculiţă care să îi intre ..acolo unde nu intră lumina soarelui??!!
Bărbatul modern...  de ce se cheamă modern? pentru că nu mai este cum era o dată.. nu mai este acel om care să pută a sudoare!! nu domn'le nu! bărbatul modern se spală! chiar şi de 6 ori pe zi! chiar dacă se spală în aceeaşi apă .... dar se spală!  pune dopul la cadă .. dimineaţă..când face prima spălătură, şi îl mai scoate seara,după ce face a 6-a baie   înainte de culcare! De ce? simplu. pt că face economie,că de nu ...nu ar mai avea bani să îşi cumpere Gillette
Bărbatul modern(Denim) nu are nevoie să ceară niciodată  de ce?... simplu! Bărbatu modern nu trebuie să ceară!pentru că ..dacă îi trebuie ceva se duce la magazin să cumpere; pentru ca toate magazinele sunt deschise la ora aia.. şi pentru că are bani in buzunar(pentru că a făcut economie la apă)!! tocmai de asta nu trebuie să ceară nimic niciodată!!!!

Bărbatu modern.. se şpreiază! da .. se şpreiază.. ca să nu pută!! că lo învăţat mumăsa.. că când trece pe lângă o fată.. nu trebuie să pută.....a om! tre să miroase a gillette!..  Deci modernul .. ştie că tre să se dea cu parfumuri.Intră în baie... caută acolo(dacă mai găseşte ceva în acea zărzăvărie)..; mai întâi .. îşi dă 3 kile de "after shave".. chiar dacă nu so bărbierit!!(important să pută a "after shave")... după care ... ia primu tub de şprei... unu verde şi gros.... se dă cu el până îl termină.. după care îi dă telefon lu mumăsa.. care locuieşte în apartamentul vecin.. si o întrebă:
-Aloo, mamă , da unde sunt şpreiurile mele care erau în cadă ?? că pe ăla verde cu muşte desenate pe el l-am  terminat!!
-Mâncal-ar mama de neghiob .. so dat  cu şpreiu de ţânţari. Lasă că se duce mama şi îţi cumpără altu.......dacă căutai în sertaru cu nr 32, care e între geam şi chiuvetă aveai şpreiu Denim... acolo !!
- Aaa deci nu era ăsta verde.... hai că îl caut acuma în sertar!

După şprei-ere. îşi trage şi una în freză.... cu gel...(un tub de vaselină pe care îl găseşte în spatele chiuvetei..ăla de  foloseşte în videoregistratoare la părţile mecanice); îşi trage o frează ..de zici că e porc mistreţ....

După gel îşi trânteşte un tricou bengos .. din ăla mulat cu gaurele de aerisire...că tre să iasă toate moliile ..care le-a recoltat toată noaptea;şi le-a intoxicat cu şprei dimineaţă: Da ştiţi ce e fain la tricourile astea???    că iese prin găuri.. şi părul de pe piept.. ăla lung de 10 cm... şi se poate împleti pe dinafara tricoului

36 de comentarii:

  1. Credeam că nu ştii să ironizezi decât genul feminin, după postul ala cu, desigur, PARODIA la adresa femeilor... :-J

    RăspundețiȘtergere
  2. @KirstDay pai altfel nu se poate!!! paream maschilist...:) :) (si nu vreau sa pacatuiesc de maschilism) :) :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Păi maschilismul este caracteristica multor români, încă... oricât s-ar strădui să arate că au evoluat. în fond, preşedintele ţării noastre este unul dintre ei, tot acel preşedinte care ne-a făcut pe 99% dintre români manelişti, pe dânsul încadrându-se, desigur, în acel 1%...

    RăspundețiȘtergere
  4. @KirstDay ... apai... eu sper sa nu fiu maschilist.. cel putin... nu mi so zis asta pana acum!! :) :D (ce treaba am eu cu el...??? nici nu l-am votat!!!)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ah, nu am zis-o cu vreo direcţie pe aia cu Băsescu.. doar aşa, o altă constatare spre întrebare retorică de-a mea...

    Nu pari a fi genu`!:) Şi dacă ai fi, nu te cunosc suficient încât să-mi permit să zic asta despre tine... deci rămânem la ideea că nu eşti! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @KirstDay.. aha ... asteapta ca mai am o postare... :) :) :) ca sa fie pare!!! :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe mine mă enervează bărbatul acesta modern. Preferam bărbatul educat din vremuri trecute care ştia să se poarte cu o femeie şi nu aştepta să-i cadă o tipă în braţe doar pentru că are haine scumpe şi parfumuri la modă.

    RăspundețiȘtergere
  8. Interesant articol, daca barbatul modern inseama manele, tone de gel, ochelari de soare si cand e noapte, eu ma lipsesc. . .

    RăspundețiȘtergere
  9. @AlbastruVolatil ... esti cumva suparata pe mine???...
    da degeaba ..sunt eu ...barbat din vremurile trecute!! care stie sa se comporte.. cand pe 70 % din bloguri citesc ca fetele prefera baietii rai!!! si care nu se uita la ele; motivul este....citez un comentariu:
    """tot timpul baietii rai reprezinta o provocare pentru femei...de ce?...din simplul fapt ca nu poti sa ii cuceresti atata de usor, iar noi femeile tot timpul ne ambitionam mai mult atunci cand cineva se lasa mai greu
    pentru mine personal, baietii rai sunt mult mai interesanti decat acei baieti foarte cuminti, la locul lor, care tot timpul iti fac pe plac si niciodata nu isi exprima punctul de vedere din cauza ca le e frica ca te vor supara"""

    deci baietii buni si educati..sunt inutili in prezent!! :"Stii de obicei cand intalnesti pe cineva care nu este un “baiat rau” si este ok cu tine, nu te atrage si ii dai cu piciorul. "
    "Baietii rai sunt interesanti " ;"Baietii rai reprezinta o provocare" ; "Baietii rai sunt siguri pe ei." ;"Sunt regii PR-ului personal, stiu cum sa-si creeze o imagine dinamica, de succes.
    Strategie care nu da gres cand vine vorba de femei! "

    .... am o tona de exemple....de pe o mie de bloguri...
    Care e adevarul??? care e solutia??
    pe mine personal nu ma intereseaza... cine sunt ...sau de ce sunt interesanti "baietii rai".. si nimeni nu ma schimba!! dar .... din toate calculele ..reiese ca ..acel tip de ""bărbatul educat din vremuri trecute care ştia să se poarte cu o femeie"".. nu mai are cautare!!.... si asta nu o zic eu.... o zic femeile! :) :) :) poate eu sunt ultimul din specia trecutului.. :) :) care nu isi gaseste rostul..in prezent!!?? :D

    RăspundețiȘtergere
  10. @munteanu.... stai linistit...postul e doar o parodie...(pt ca am facut si parodii cu subiectul "frumusetea femeii" si acum trebuia sa fac si despre barbati!!NU ARE LEGETURA CU MANELE SAU CU OCHELARI DE SOARE NOAPTEA!!! :) :)

    RăspundețiȘtergere
  11. "Da ştiţi ce e fain la tricourile astea??? că iese prin găuri.. şi părul de pe piept.. ăla lung de 10 cm... şi se poate împleti pe dinafara tricoului" - mmmmmm nu mai pot dupa barbatii parosi :) :) :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Barbatul modern? Bun subiect!
    Barbatul modern, este cel din ziua de azi, cu parul naclait de gel, cu parul cat mai tepos, sfidand cu nonsalanta norii (de parca ar fi fost bagat la 380V), tatuat pe piptu-i paros, brate, gat, ceafa si pulpe, cu lant gros, de aur la gat (daca atarna si o cruce uriasa-i mai bine), cu pantaloni largi si cu turu-i atarnand pan' la genunchi, cu un tricou mulat, care sa-i scoata in evidenta pectoralii "lucrati" in salile de forta, si-n picioare, cu botine de le zice adidasi, cat mai latarete si cu o limba enorma, troznind tot a parfum, ca o drogherie!
    In plus, barbatul modern, trebuie sa aiba un limbaj evoluat, din care sa nu dispara "mortii ma-sii", "p...a mea" si alte picanterii lincvistice, sa stie sa vorbeasca frumos cu o femeie, gen "pi...do, fa, parasuto, etc.", sa stie sa fie barbat in fata unei femei si daca ea greseste, s-o trozneasca de nu se vede.
    Barbatul modern, nu asculta muzica clasica, usoara sau populara, asculta muzica divina a lui Guta, Salam, Sorinel Pustiul si ai altor artisti celebri, in masina-i bengoasa, duduind boxele si dupa ce se departeaza un kilometru. Dracu' stie, eu sunt un barbat depasit, un mosulica si nu pot sa fiu modern, de fapt, nici nu mai am pretentia de a se topi femeile dupa mine. Doar baba mea!

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu sunt supărată pe tine >:D< Cum aş putea să fiu?

    RăspundețiȘtergere
  14. @theodora0303 mai ales aia cu codite impletite?? :) :) :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Ironicule, de unde le mai scoți? se poate împleti pe dinafara..ptiu halal bărbat. Bărbat modern, my ass!

    RăspundețiȘtergere
  16. @Black Angel: Am inteles ca este o parodie, sau comedie, dar sunt si lucruri adevarate. Sa-ti explic: acum cateva decenii barbatul ideal era acela care citea poezie, vorbea respectuos cu femeile, purta camasa si cravata, etc.
    Si ajunseram la barbatul macho al zilelor noastre; manele la maxim din masina bengoasa, o galeata de gel etc. etc. etc. probabil cunosti genul.

    RăspundețiȘtergere
  17. Barbatul modern, cel ingamfat, care se crede un macho irezistibil: toate femeile sunt in limba dupa mine. Vai, ce blazat sunt!!! Barbatul modern care necesita sa mai fie din cand trezit la realitate!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. @Nea Costache ..... oo pai asa ..mi-ai completat partea a doua!!! :) :)
    "un mosulica si nu pot sa fiu modern, de fapt, nici nu mai am pretentia de a se topi femeile dupa mine. Doar baba mea!"Care mosulica!!.. matale faci cat 3 barbati ..moderni!!!.... :) :)

    RăspundețiȘtergere
  19. @AlbastruVolatil ..aa bun.. ma gandeam ca ai ceva cu mine!!!! :) :) Cand mai intri.. baga nickname-ul..pe pingbox...sa fiu sigur!! :) :D

    RăspundețiȘtergere
  20. @Sasha nu iti place ..barbatii moderni?? cu plete pe piept???? pacat!!! :) :) Is cei mai bengosi!!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. @munteanu stiu cum e.. dar nu am ce face.. decat sa fac ironie... ca atat o mai ramas!!..sau sa ma fac si eu modern????? :) :) :)

    RăspundețiȘtergere
  22. @Alexandra...trezit.... cu o lopata in cap..sa i se strice freza!!! :) :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Hmmm....Doar una?:)) Nu cred ca-i ajunge :P

    RăspundețiȘtergere
  24. @Alexandra ... noroc ca nu fac parte din ei!! ca de nu luam si eu cateva!! nu???????

    RăspundețiȘtergere
  25. Imi place blogul, insa nu si analiza si discutia pe care ai generat-o de la spotul publicitar. Uneori spoturile publicitare nu trebuie luate mot-a-mot, trebuie sa le analizezi prin prisma simbolilor si in cazul publicitatii a mesajului pe care il transmite si cui se adreseza :D
    Anyway, devenim moderni daca afcem ca aici?
    http://www.youtube.com/watch?v=tRl8058iqjo
    Si alt spray atragea femeile, nu denim... uite aici:
    http://www.youtube.com/watch?v=I9tWZB7OUSU
    ia uita-le cum vin :))

    RăspundețiȘtergere
  26. ce ironic ai putut fi :)
    dar barbatul moden nu inseamna numai manele,frizuri, gel etc.. iar cat de spreiat este absolut necesar, ce nu-mi zice ca tu nu folosesti niciun fel de spay?? in ziua de azi toata fetele prefera baietii cat mai curati si aranjati, ca unii sunt needucati si nu stiu sa se poarte si arata a cocalari, asta e alta parte.. dar toti barbatii ar trebui sa fie inghijiti, inclusiv cu spray si gel sau sa se spele de 6 ori pe zi.. am dat exemplul tau ;)

    RăspundețiȘtergere
  27. @Smiley tgv .. da .. dar .. video .. era doar in legatura cu faptul ca "barbatul modern nu trebuie sa ceara niciodata"" Si fiind un pamflet... l-am exagerat ... :) :)

    RăspundețiȘtergere
  28. @alisson ..in postare nu am pomenit de manele!! :) :)... eu am .. 10 tipuri de spray.. chiar si Denim... dar nu prea am ocazii sa ma dau cu ele!! :) :) :D gel nu am.. ca am parul lung.. si nu imi trebuie!!......
    cat despre ironie... mi se parea corect .. sa fac ironii si la adresa barbatului.. nu numai la adresa femeilor!! :) :)

    RăspundețiȘtergere
  29. :) macar un lucru e sigur! Nici daca se baga cu moaca in balegar tot nu-l mai inteapa tantarii! he he he
    Pariu!

    RăspundețiȘtergere
  30. @Orry da .... e crema!!! antitantari!!!!!... si e buna si ca gel!!!!! :) :) :)

    RăspundețiȘtergere
  31. Dar ce zici de fetitele alea care umbla(u) pe strada si te intrebau "stiti care e efectul AXE?".
    Si daca le spuneam ca la reclama primeam ceva. Daca le spuneam "nu stiu" imi spuneau ele "inebuneste femeile". Sa mori tu ?

    RăspundețiȘtergere
  32. @Porcusorul Radioactiv..... da sa stii... ca ..AXE-u e baza.... de te dai cu AXE ... chiar trag toate la time!! dar si pistoalele sotilor gelos... tot la tine trag... asa ca .. fara AXE

    RăspundețiȘtergere
  33. Am ras cu pofta la acest articol!
    Ai si tu o imaginatie...pe care vad ca ai pus-o la lucru. :)

    RăspundețiȘtergere
  34. costele, eu ma duc sa cumpar parfumul ala [stai iubi, nu mai da ;)], deja iubita e geloasa :)))

    RăspundețiȘtergere
  35. @gabriela Elena ma bucur ca iti place! :) :) :)

    RăspundețiȘtergere
  36. @Bogdan apai .. ai grija... ca ai ocazie sa dormi pe la vecini!!! :) :) :)

    RăspundețiȘtergere

Ce imi povestesti?