duminică, 21 iulie 2019

Vacanta

Cand esti single incerci sa iti gasesti pe cineva. Asa si eu, mi-am facut cont pe badoo. Nu am gasit pe nimeni, dar cant te bagi in seama cu lumea parca e altfel. Una tocmai se pregatea de vacanta in Dubai. Nu mi-a placut ideea de a ma duce undeva singur cu atat mai mult in vacante... Nu are cine sa iti faca o poza, nu aveam nici selfie stick, nici telefon extraordinar de bun pentru poze, si nici nu imi place sa opresc lumea pe strada sa imi faca poze.
Tocmai ce ma hotarasem sa imi iau un telefon nou, si dadusem comanda , cand mi-am zis : ori is prost ori is nebun. Si cum prost nu vreau sa fiu, am ales sa fiu nebun. Mi-am luat un all inclusive in Cipru, Paphos, de unul singur.
Bineinteles ca eu tot eu raman, asa de nerabtator incat am uitat sa astept sa imi vina telefonul mai intai.(Huawei P30 Pro, o bestie in ceea ce priveste fotografia. Macro, slow motion, time lapse, 40 mp... pericol international)
Mi-am surprins familia, prietenii, colegii, care nu ma stiau chiar atat de "independent". Pana la urma, vorba aia, o viata am, si-o gaura-n ciorap "viata trebuie traita, iar ciorapul ...il arunc". Fara prea multe pregatiri am ajuns in Cipru. Cazat la hotel Avlida, vedere la mare si la piscinele hotelului, camera dubla, aer conditionat... Ce sa zic, cred ca o sa ma mai duc .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce imi povestesti?