joi, 18 ianuarie 2018

Din an in Pasti

Dacă mai aștept două luni, se face anul. Un nou record pentru blog. Mă gândeam să-i fac câteva schimbări. Odată cu schimbarea anului sa-i dau o mâna de var, sau cum îi măi zic unii, "fond de ten". Mă gândeam la o nuanță de gri, să se potrivească cu praful de anul trecut.
Încă mă mir că mai are tencuiala pe pereți și geamuri nesparte. Chiar nu m-aș fi mirat sa fi rămas fără tag-uri, din fericire nu au fugit ci au fost tag-uri de casă.
Alte noutăți nu mai am. Mi-am schimbat telefonul, cel vechi a făcut găuri în plămâni și i-a stat inima ( o sa-l operez când o sa am timp ). Și am ales cea mai bună variantă intre Samsung și iPhone. Am zis să mai schimb și eu dealerul, după două Xperia ar merge un Razer. Daca mă duce primul an fără probleme, atunci o să mai iau( ținând cont că este primul telefon făcut de ei).
Am fost acasă de Crăciun și merită să vă povestesc. Nu despre cum am petrecut Crăciunul că aia știți și voi. Chestii banale, 3 botezuri, 3 popi, cozonaci, sarmale... Despre alea două zile de călătorie intre Londra și Romania vreau să vorbesc. Că am avut ocazia să mă deplasez cu autocarul. Super experiența, am plecat cu dreptul în stângul. Așteptat 9 ore sa vina un alt autocar să ne împartă pe zone. Din 90 de persoane care erau în fiecare autocar, 80 erau rromi. Dar ne-am distrat pe cinste. Toți se pot lăuda că au luat bacul, unii chiar de 50 de ori. Se lăudau care mai de care, in ce hoteluri de 5 gratii  de lux s-au cazat pe gratis, când erau lăudați de cei cărora le făceau anestezie/operație la buzunare. Pe bac, unii ajunseseră beți ( tocmai terminau 2 sticle de uischi, să reziste la drum lung) iar valurile făceau glume proaste. Majoritatea dormeau, numai doi umblau ca bezmeticii în căutarea autocarului. Ca in filmele cu prosti, ei nu știau engleză iar cei de la informații nu știau românește. Cumva au ghicit englezii că ăștia caută autocarul iar turmentații nu înțelegeau că este prea devreme, ușile erau închise, liftul blocat...  Totuși au vrut să se asigure și au intrat în lift; au butonat liftul, ușile s-au închis. După 5 minute de mers cu liftul, nu a mai rezistat danfului de alcool și și-a deschis singur ușile. Au ieșit ăștia și au constatat că nu i-a dus liftul nicăieri" unde dracu ne-a dus liftul?- e stricat, unde sunt scările?".
Prin Belgia, unu a ieșit din peco cu un braț de ciocolate Milka (că pierduse banii la barbut și trebuia să recupereze), practic au jucat barbut pe Milka. Prin Austria au încercat să facă magie cu sticle de Jack, dar nu prea le-a reușit( au pierdut și banii și magia). In autocar în schimb s-au furat multe, cu succes: telefonul șoferului, alte două telefoane, un portofel cu bani și buletin ; și niște serii de palme prin spate, că unii își țineau mâinile pe picioarele cui nu trebuia. Altul a reușit să-și blocheze singur telefonul (probabil încercase cu amprenta de la picioare, nu găsea mâna de beat ce era) și îl cauta pe ăla care i-a furat copia de Samsung 8, și i-a dat alta copie.
In rest, doar panaramă. Ce sa zic, au fost de râs; dacă aveți ocazia, profitați de ea... să stați acasă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce imi povestesti?