duminică, 12 octombrie 2014

Mizerii

Seara. M-am razgandit. Daca am vazut ca nu am succes cu politica m-am gandit sa revin in forta cu "old style-ul" meu.
Am avut un coleg "batranu' ",care, de cate ori ne lua boala,zicea ca avem numai mizerii in cap. Acum, paperea mea e ca de obicei capul asta e ca o sita. Unii au sita mai rara si gunoaiele alea multe si mici se strecoara iar altii au sita mai deasa si toate gunoaiele, mari si mici... raman in sita. Eu cred ca sita mea nu are gauri.
Fiecare  invata si ia de mama si tata cam tot ce se poate. Probabil si mizeriile:))). Eu am luat tot ce am stiut ca e bine.Asa da,asa nu.
Restul gunoaielor le-am luat de la unu,de la altu, pe unde am fost.
Am vazut pe feisbuk mai devreme doi bebelusi care isi aleg viitorul. Stiti voi, cand se pun in fata copilului o serie de obiecte gen carti,pixuri,stetoscoape,telescoape,asteroscoape,vibroscoape...chei de ferrari, bijuterii,chestii trestii. Eu nu stiu ce am ales la momentul respectiv dar cam incep sa imi fac o idee. Chestia e ca..... cat am fost kinder, majoritatea timpului eram cu mana in caca... si nu  numai cu mana. Si se zice ca daca esti in caca pana la nas cand esti mic, o sa-ti aduca noroc cand o sa cresti. Asa e, am crescut( nu si in creier) si pare ca sunt norocos( dupa zicala"prost sa fii,noroc sa ai") :))). Cand o sa am copii,o sa ii pun sa aleaga intre o serie de obiecte cat mai varie: diamante,rubine,safire,ghiuluri,lantoace de haur, inele,cercei,o vila, o servieta cu sterline :))). Is curios ce parinti au avut starurile porno,si ce le-o dat sa aleaga :))). Cred ca doctorii ar trebui sa aleaga pixuri si stilouri, sa invete sa scrie...(oare eu tot pix am ales?). Ginecologii ce au ales?


2 comentarii:

Ce imi povestesti?