luni, 1 martie 2010

OMU' SI FEMEIA !!!

După cum se zice ..din istorie,biologie şi alte ...studii , acum câteva milioane de ani... aşanumitu' OM  ( sau poate e mai bine zis... maimuţoi)  o fost singur!!pentru că se ştie.. că femeia e întotdeauna în întârziere.....(vreo câteva sute de ani).  Cică acel om.. era plin de păr şi era ..cocoşat!! precum maimuţele . Stau şi mă gândesc ... din care motiv era ghebos???  văzând din greşeală umbra mea pe perete.. ma fulgerat răspunsul!!  ştiu de ce!! Săracu om.. stând singur, sa plictisit şi so aşezat cu curu' pe un bolovan..făcându-şi "pedichiura"!!.Şi e clar .. că stând câteva sute de ani ..in acea poziţie ... (şi aşteptând acea ..altă naţie păroasă ca el.... de care avea nevoie) o rămas cocoşat. Până într-o bună zi ... când apare FEMEIA..la fel de păroasă ca şi el. In momentul în care a văzut-o,... bucurie mare.. că are cu cine să se puricească.  Incetul cu incetul....după o anumită perioadă de puriceală,OMU' a descoperit ..sub părul FEMEII o noutate ...o "gaură" in plus.
În acel moment.. OMU' a avut 3 schimbări drastice!
1 :  şi-a pierdut minţile
2 :  a devenit HOMO ERECTUS
3 :  a înţeles că nu doar omul poate fi erectus... ci şi o altă parte... a corpului  :) !!

 De atunci până în prezent.... s-au schimbat puţine lucruri..
1 OMUL tot un "animal păros" a rămas!!
2 FEMEIA ... a pierdut părul de pe corp ( cu excepţia  acelei zone din jurul asanumitei "" o "gaură" in plus"")dar nu şi năravul  :)
3 OMUL  continuă sa îşi piardă minţile  de fiecare dată când vede ultima parte acoperită cu păr, a unei FEMEI..(moment in care ..orice femeie profită ...de ocazie pentru a trece pe numele ei ..bunurile ce aparţin omului respectiv :) :)     )

Acum am inţeles ..de ce OMUL îşi pierde minţile..când vede acel petic!! ..din lipsa de sânge la creier..."teoria relativităţii"... Pentru a ajunge in acea zonă a corpului in fază de zvilup momentan .... sângele coboară... cam până la nivelui gâtului....  :) :)

14 comentarii:

  1. "moment in care ..orice femeie profită ...de ocazie pentru a trece pe numele ei ..bunurile ce aparţin omului respectiv" - asta in cazul fericit in care barbatul are ceva bunuri :) :) :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Uff, ce subiect spinos abordasi, Costele tata, facand aceasta scurta incursiune in istorie!
    Pai da, cam asa-i! Ce-ar fi insemnat daca Doamne-Doamne, l-ar fi lasat singur-cuc pe acest Adam, fara o Eva la casa lui? La mintea lui, i-ar fi rascolit hormonii saraca-i minte, si cine stie, ar fi tabarat pe-o biata maimutica neevoluata, iesind cine stie ce monstrii genetici!
    Asa, dandu-i-o si pe Eva, i-a casunat mintea la alte cele, zburlindu-i-se capu-n par, si rezultand astfel, din imperecherea lor, Cain, Abel, mai tarziu, Set si "alti fii si fice".
    Ei, uite ca din imperecherea lor, initial incestuoasa, am luat nastere, in sfarsit, noi, astia de-acum!
    Ca de atunci, barbatul nu a prea evoluat, sunt de acord cu tine: este inca obsedat de acea ultima ramasita de par, acel peticel, ce i-a mai ramas urmasei Evei...si...obsedat este putin spus, il venereaza chiar, din cand in cand, inchinandu-se cu adevarata evlavie la el, facand plecaciuni si matanii!
    Nu de putine ori, venerarea miraculosului peticel, a dus la razboaie, crime si diferende intre adoratorii sai, a urmasilor lui Adam.
    Peticelul ala, care-i ofera parosului mascul uman placeri supreme, il inrobeste apoi pe viata, fiind nevoit sa trudeasca din greu pentru a procura hrana atat pentru posesoarea peticelului, cat si pentru alti micuti omuleti ce rezulta din toate aceste "matanii" in fata peticelului cu pricina, peticel de care, in ultimul timp, noile urmase ale Evei, se rusineaza, incercand sa-l elimine prin mijloace specifice candva, doar barbatilor!
    Poate asa, prin eliminarea "peticelului", noile Eve, incearca sa-i confere acestuia, o noua nota de prospetime si tinerete vesnica!!!
    Hai ca ma prostii destul!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Theodora0303.. sigur... fiecare cu norocul ei!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Nea Costache!! "peticel de care, in ultimul timp, noile urmase ale Evei, se rusineaza, incercand sa-l elimine prin mijloace specifice candva, doar barbatilor!"".... Da ... defrisare ..totala!! asta e ultima moda.... si stiu si de ce!!! ca cica asa ..OMU' vede mai bine.. ce are de facut.. (ma indoiesc.. ca pe intuneric tot nu vede!) :)
    ... Mai am de facut niste incursiuni... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Black Angel,
    Nu-i asa, e mai igienic, nu toata lumea suporta parul pe limba...
    :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Măi să fie..:) Trebuia să numeşti acet post ,,Istoria peticului negru"..
    Acum serios vorbind, depinde de gusturi, dar depinde de ale cui, ale omului sau ale femeii??!!

    RăspundețiȘtergere
  7. @al2lea... :)..aha... e clar .. nu oricarui barbat... ii plac mustatile!! ( dar ce treaba are peticul meu .. cu limba?? ) :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @Gmx Nu mi-a trecut prin cap!!
    "depinde de gusturi, dar depinde de ale cui, ale omului sau ale femeii??!!"
    cred ca depinde de gustul femeii.... ca pentru om....e tot aia!!(OMU isi pierde mintile .. si cu petic si fara! :) :) )

    RăspundețiȘtergere
  9. Iar ca sa completez intr-un ton mai de duh al postului d-lui Costel, va reproduc o frumoasa zicala rimata:
    MIALA CE MI-E MIE DRAGA,
    E A MANDREI MIALA NEAGRA!
    Analizand aceste minunate versuri, create probabl intr-un moment, in care era cuprins de adoratie si admiratie pentru susnumitul peticel, cititorul, respectiv auditorul acestor versuri, pot remarca cu usurinta, ca respectivul peticel negru, apartine unei demne urmase a Evei, in deplina maturitate.
    Daca poetul popular, inainte de a creea aceste minunate versuri, ar fi avut ocazia sa vada un peticel complet defrisat, probabil, nu s-ar fi atins de el, crezand ca este al unei apartinatoare de cativa anisori, si ar fi lesne condamnat la amputarea scarbavnicului madular.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Nea Costache.... :) :) ..la asta ma gandeam si eu!!!...ca omul.. e cuprins de admiratie.. numa cand vede peticelul!!!!!... deci .. in timpurile noastre... cand toate peticelele sunt pe cale de disparitie... din cauza defrisarilor in masa.....omul modern isi pierde admiratia !! crezand ca este ..apartenent.. acestei categorii.. de cativa anisori!!! :) :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Homo erectus :)) Mai degraba erectilus cand e vb de mandre posesoare de gaura (indiferent daca e cu par sau nu) :P

    RăspundețiȘtergere
  12. @Miţă...da e reptilus ... ca de o vede o ia in stanga si in dreapta.. mai ceva ca o soparla ..legata de coada....Numa ca reptila aia... e mai puternica decat onul.... il duce taras.. cand vede gaura!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. @BlackAngel: reptilus erectilus hormonus excitatus =))

    RăspundețiȘtergere
  14. @Miţă... ... da' pentru gaura!!?? ai vreo definitie?? de genu' hormonus reptilus megnetus??

    RăspundețiȘtergere

Ce imi povestesti?