marți, 17 februarie 2015

Grey


Bah, esti nebun?(cum zicea unu).Nu imi vine sa cred, am vazut capodopera deceniului. Sper sa fie nominalizat si sa castige oscarul.Extraordinar film, suspans, erotism, dragoste, comedie, horror... in viata mea nu am vazut asa film.A inceput in cel mai spectacular mod...(ca era cinema rip) negru si vorbit in rusa,dar am inteles tot.....chiar si ce nu ziceau.De la prima intalnire el a fost impresionat de ea, o tipa virgina,carnivora(ca isi musca mereu cate o bucata de buza)ce intra in biroul lui in patru labe...pregatita de “interviu”.Ea avea o figura de lup in blana de oaie neprihanita, aruncandu-i din cand in cand cate o privire:
 cu subinteles....El, un boss de boss,figura de om destept,impresionant,la costum(nu ii lipsea absolut nimic, nici viagra) nu vorbea mult,dar a fost impresionat de “capreoara”( care ii daduse de inteles ca ar vrea sa muste si din altceva in afara de buza),asa impresionat ca i-a furat ceva din agenda.Ea avea un Ferrari Beetle,el un jaf de mertzan(sau bemweu),un tractor,un ciopper,un avion privat o caruta de lemne si un grajd unde tinea niste unelte de arat. Ea era vanzatoare la un hardware shop(hardporn,mai tarziu),unde el s-a dus dupa ea, cica vai doamne, ii trebuia sa cumpere niste sfoara...sa lege oaia. Mai tarziu, s-au intalnit in disco (ca el fiind obsedat sexual, o urmarea peste tot)unde ea a lesinat,de emotii;iar el a dus-o la el acasa.Urmeaza o tentativa de erotism in lift.Mai pe seara,el isi trimite masina, sa o ia si sa o duca la elicopter,unde el o astepta;zice el in gand”daca tot am gasit o parasuta,ar fi bine sa sar cu/pe ea”.Si mai pe seara, cand termina plimbarea cu aeroplanul,o duce la el acasa(iar) sa ii arate atelierul de scule(nu stiu ce scule avea...ca era prea intuneric in sala de cinema).Acesta e primul punct culminant din film,moment hot,dragoste gheboasa, dezvirgularea,unde el isi relaxeaza muschii in ea,facand sauna,mai o limba ici,colo(dar mai mult acolo decat aici).Dimineata urmatoare alta tentativa de limbareala hot ce vine intrerupta de ma-sa, care vine neinvitata, fara sa dea si ea o telegrama,un telefon...sa anunte(si mai avea si cheia de la apartament.Da-r-ar benga-n ea, ca le-a stricat tot limbidoul la copii,si mie..... ca nu putea sa zaca beata prin niscavai santuri(cum fac si ceilalti parliti). 
Cateva zile mai tarziu se trezeste cu el in casa si se impaca, o alta scena culminanta,foarte erotica, hot cu gheata, palme,legata de pat, pusa in pozitie capra de taiat lemne....1 minut de erotism extrem. Asa ceva..... atat de hard,mi s-a sculat paru-n cap,ziceai ca am antena,incercam sa prind semnal,sa inteleg ce dracu zice rusul ala, dar folosea numai vocale,nu am inteles nimic(speram ca macar sa aud daca nu au aprins becul). Urmatoarele 2-3 zile,aceeasi poveste:legata,batuta( a apelat si la bici,ca sa o gadile mai bine la coaste),invartita si sucita,reglata presiunea si uleiul in stil fu-thay. Mo am inteles de ce ii impletise parul in coada:nu avea hatzuri.Apropo,el avea uger mai mare decat ea. Cateva zile mai tarziu el a invitat-o sa se dea cu planorul. A invartit-o pana i-a dereglat toti hormonii,motiv pentru care in acea seara a trebuit sa o regleze inapoi, sa controleze priza cu limba(eu controlam bateriile de 9V cu limba,el a controlat priza 240v)si s-a fript. Singura chestie curioasa e: ea o mai fi apucat sa muste si altceva in afara de buza de jos?.

Cam asta e filmul, BIG FAIL.Cum dracu sa fie asa de popular?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce imi povestesti?