vineri, 21 ianuarie 2011

Imi vine sa plang

Voua nu? De ce? pai e simplu. Azi dimineta la trezire.... ascult la televizor(la ai mei in camera) telejurnalul italian... subiectul?:
 Ieri ,  a fost condus pe ultimul drum... maresalul( sau ce dreak era....ca nu am ascultat gradul) xxx, care saptamana asta a fost impuscat in Afganistan; si care a fost operat la un spital in Germania( sau nu stiu unde). A coborat tot orasul, ca sa aduca condoleante... si sa fie aproape de familie..

Deci, suntem prosti sau ne facem? ce inseamna asta? "tot orasul" pentru un om?  pai nici primarul nu are atata noroc!   Nici papa nu a avut onoarea asta, nici presedintele!.  Pai nene... eu nu am inteles, era cumva sfant?tot orasul il cunostea si il iubea la nebunie?...... chiar si aia care au fost arestati de el? Deci e clar,a intrat in pana un oras intreg, nimeni nu mai muncea, nici o masina nu mai circula, toate supermarket-urile au fost inchise.... in doliu... Deci am sa ma pun si eu pe bocit.... sa ma iau de rand cu lumea, sa fac parte din crestinii aia care stiu ce inseamna durere, care sa fie alaturi de familia lu' Gheorghe A'scroafei.... ca s-a dus acolo pentru patrie... , sa racaie cacao. Aaa uitasem, ce e atata drama? nu l-a trimis patria acolo, , stia unde se duce; in plus... sunt mii e oameni ce mor pe strazi... mor de foame..... si nu mai plange nimeni dupa ei.Mo stiu de ce nu am mai deschis televizorul in ultimii doi ani! pt ca is satul de falsitate, prefacatorie.... si lacrimi de crocodil.Prefer sa ma uit la Tom si Jerry

12 comentarii:

  1. Paul are nevoie de ajutorul nostru! Te rog sa preiei acest articol sub forma de leapsa pentru a mediatiza cazul lui!
    http://www.neacostache.com/2011/01/21/apel-catre-blogosfera-un-copil-are-nevoie-de-noi/
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu știi cum e? Unde e rost de pomană și sarmale moca, dă-i bătăi. Crezi că plâng ăștia pentru el? Neeh, nu te amăgi. Fiecare plânge pentru probleme lui, dar coliva de la pomană o primește pentru mareșal, general, sau ce-o fi el.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Nea Costache sigur!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Iulia Mihai Cu cat e "drama" mai mare cu atat e coliva mai mica.... aici =)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Vin şi eu să mă uit cu tine... :D

    RăspundețiȘtergere
  6. @Zenna abia astept :X:X:X:X:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu tot cam de doi ani nu am mai deschis televizorul... :(

    RăspundețiȘtergere
  8. @Zenna .... eu mai mult :*:*:*:*:X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  9. @Nice .... ai facut bine :)))

    RăspundețiȘtergere
  10. Tom si Jerry sunt ajutor potrivit la vreme de necaz... :)

    RăspundețiȘtergere
  11. @Gabriela Elena intotdeauna :D

    RăspundețiȘtergere

Ce imi povestesti?