joi, 16 septembrie 2010

Vise

Am citit pe undeva, ca persoanele care viseaza mult, sunt persoane mai inteligente decat cele care nu viseaza, sau viseaza rar. Atunci imi venea sa il iau la bataie pe ala care a inventat chestia asta; pt ca eu de obicei nu visez, ceea ce ma face sa par mai neinteligent =)). Dar de data asta ma pot lauda :D ieri noapte... an avut 3 vise diferite, si mi le amintesc pe toate trei. Va dati seama de cata inteligenta dispun eu?  si nu mai zic ca am un inconstient atat de constient... stiam ca nu vreau sa uit ce visez,si nu am uitat .Dupa fiecare vis, faceam o pauza(constienta) de inmagazinare in memorie a visului respectiv;dupa care eram gata pentru urmatorul vis .
Primele doua vise... is mai  normale, adica nu-s de povestit; dar ultimul e chiar ... fain.
Se facea ca eram la scoala la ora de religie; si aveam o profa ... destul de sexy(incat sa imi fac vise erotice...in vis) :))(semana cu o pinguina) . Si nu stiu cum se face, ca chiar la ora aia, ne dadu" lucrarea de control".... sau ceva de genul; si trebuia sa completam formularul asta. Beleaua a fost ca ea a trecut printre banci sa ne imparta formularele, si eu fiind cu gandul la ea, am gresit sa completez; si cand i-am zis ca imi dea alt formular gol, nu mi l-a dat. Atunci a venit la mine , a controlat formularul si mi-a zis:
"- Pentru asta, iti dau 20 de puncte
- 20 de puncte... adica nota 2?
- da.... 2, dupa aia daca vrei , rezolvam....
- ba chiar acum o sa fac contestare..."
Deci... am impresia ca am facut o mare prostie in vis; "dupa aia daca vrei, rezolvam...." avea o finalitate.... destul de pozitiva..... si vroia sa zica "rezolvam in privat"; dar cum eram nervos, nu a mai apucat sa termine fraza .
Deci e clar ca si in vis reactionam ca in realitate; pentru ca daca profa de romana mi-a zis ca-s prost, am reactionat, si i-am raspuns in acelasi ton ...... :))

 Asta pare sa fie un record, vreau sa stiu daca altcineva mai are 3 vise pe noapte

14 comentarii:

  1. :)) cică toată lumea visează; doar că nu toţi ne aducem aminte:-?? în orice caz, ca să "răspund", da, am mai multe vise pe noapte; dar asta şi pentru că, de obicei, au câte "o chestie" pe care mi-o aduc aminte...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. deci nu ti le amintesti pe toate in totalitate :D
    in cazul asta tot eu is mai bun ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. nope, nu pe toate, nu în totalitate:) de obicei sunt multe, multe de tot; şi e cam ciudat, pentru că am mania de a le povesti, şi-mi aduc aminte de ele şi după câteva zile...da, ştiu, femeile vorbesc mult:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Camelia Bucur :)) asta se stie ;) vorbiti voi si pentru barbati :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu experimentez tot mai des ceea ce se cheama "vis lucid". Sunt constienta ca visez si detin controlul asupra unor aspecte ale visului inclusiv a mediului din vis.Se stie ca intr-un astfel de vis acuratetea senzoriala este mai ridicata decat in visele obisnuite. Partea proasta e ca visele mele sunt de fapt cosmaruri si nu inceteaza niciodata... As da orice sa nu mai visez noaptea.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Nice pai cum?ziceai ca le poti controla... cine stie ce cosmaruri erotice faci tu :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu in totalitate. Nu erotice, exotice. :P

    RăspundețiȘtergere
  8. :)) O si vad pe profa de religie :)) Si a zambit frumos cand ti-a spus ca se rezolva?:P

    RăspundețiȘtergere
  9. @Alexandra da a incercat sa zambeasca, dar nu am mai terminat , ca cand am zis ca fac contestare am si plecat :(

    RăspundețiȘtergere
  10. Inteleg ca ai visat asa mult intr-o noapte doar ca sa nu pici prost. Afla ca exact toti visam, dar ne trezim fara sa ne amintim (unii dintre noi). Plus ca visul asta oarecum erotic ma duce cu gandul ca.... poate-ti lipseste ceva. Sa zicem...., scoala? :)))

    RăspundețiȘtergere
  11. @QED nu stiu ce imi lipseste.... dar scoala chiar nu :D (ca fac niste cursuri care tot o scoala e)
    ceva o fi.... in plus, primul vis are legatura tot cu o donsoara :D
    cine o sti.... ce imi lipseste mie 8->

    RăspundețiȘtergere
  12. Haide domle ca eu visez destul de des ca sunt ultimul supraviotuitor de pe planeta si tare-mi place gandul :))
    Glumeam, as mai lua cu mine vreo 3 persoane... dar lista se opreste aici!

    RăspundețiȘtergere
  13. @Iulia Mihai =)) numa 3 persoane? cred ca una ajunge.... in afara de tine :D

    RăspundețiȘtergere

Ce imi povestesti?