luni, 27 septembrie 2010

Ce naiba?

"QED spunea...
Sa stii ca nu-mi merge sonorul la calculator. Deocamdata. Am o problema tehnica. Tu nu mai scrii nimic? Nu mai simti, nu mai crezi, nu mai te doare ceva, ce naiba? Ia sa revii cu postari in care sa citesc si sa pot comenta, da?"

Am sa iti spun ...vreau sa scriu, dar nu stiu ce :))) E adevarat.. nu mai simt nimic, sunt din ce in ce mai putine lucrurile in care cred, si nu ma mai doare nimic. Faptul asta cu durerea e comic; ca parca as vrea sa ma doara ceva.... asa nu ma mai gandesc la prostii care ma demoralizeaza, si ma gandesc la durere :)))).
Despre ce sa scriu? despre basescu? nuuuuu ca mi se ridica presiunea si imi iese pe urechi.Despre sentimente? nuu, ca cunosc putine; despre iubire de branza si dragoste gheboasa? nici atat( din mai multe motive...vreo 3); despre tzara romaneasca? neee ca o cunoaste toata lumea :))). Despre Italia? ....  nu o cunosc, si as zice o gramada de prostii. Despre mine? despre ce vreau , sau ce sunt? .. nu, nici pe mine nu ma mai intereseaza asta, dapai pe altcineva :)) ar fi un subiect banal, si irelevant.
ce a mai ramas?aaaaa stai ca mi-am amintit ceva legat de religie

Deci... in biblie...  scrie ca  Adam si Eva.... au avut trei fii . Cain , Abel si Set. Bunn; imi zice si mie cineva cum au facut trei barbati sa se inmulteasca? Adica nu, doar doi.... ca Cain l-a ucis pe Abel... Deci Cain si Set ... au creat toti ceilalti oameni( pana la Noe).=)) glumim sau ne jucam de-a mama si de-a tata cu papusile?
 Eu am mai auzit o versiune :))), zice ca  Adam si Eva au facut pe Cain si Abel. cand Cain a crescut mai mare.... si a inceput sa i se ridice inteligenta, a inceput sa caute ceva ce ii lipsea. Vazand ca nu e nici urma de sex feminin(in afara de mama-sa Eva)  A inceput sa isi puna intrebari :
- Eu cred ca aici e ceva in neregula; mi-au facut vreo gluma ceva.... mama si tata. Din calculele mele, Adam fu primu, e barbat, si numele se termina cu o consoana; Eva fu dupa.... e femeie, si numele se termina cu o vocala "A".In cazul asta... eu is primul , is barbat si numele termina in consoana "N", iar dupa mine tre sa urmeze  o femeie... dar Abel nu e Abel"A", nu e femeie...... iar asta e ceva neregular. Atunci Cain se duce la Abel si il intreaba:
-Auzi Abel, am o curiozitate, tata e Adam(M)  si mama e Eva(A) nu?
-Da Cain asa e;
- Asa, eu is Cain(N) si tu esti Abel(L)? deci suntem frati?
-Da Cain Exact asa este.
-Auzi, dar tu esti sigur ca esti barbat? ai controlat bine?sigur nu esti femeie?
-Da Cain, is barbat, nu-s femeie...
-Auzi, eu cred ca te-ai pus de acord cu mama si tata, sa faceti misto de mine, ca alta explicatie nu e, ia hai... termina cu prostiile, pune-ti sortu si treci la bucatarie, ca e mult de munca..
-Bai eu is barbat, nu imi pun sortu, ca am si eu treaba mea, am de pascut oile...

Si uite asa, din cuvinte se trecu la palme, la suturi, topoare, ... Si Cain il ucide pe Abel.
A doua zi, cand Dumnezeu facu prezenta, il intreaba pe Cain... unde e fratesu, iar Cain ii zisa  ca nu stie; dar cum nu stia sa minta, sefu l-a bunghit si l-a trimis in iad. Acolo ... fiind primul si singurul client, presedintele Ghenei, se duce sa faca cunostinta cu el.
- Bine ai venit, te asteptam, m-a anuntat domnul ca o sa vii. Placere, eu ma numesc Satana, vino, ca o sa ne distram o gramada.
-Eu si Cain, placerea e de partea mea, tu esti Satana(A)? (asta-i femeie)
-Da.
 -Atunci ai zis bine, o sa ne distram o gramada

Cain inca il mai fugareste pe Satana in iad.... crezand ca e femeie =))

8 comentarii:

  1. Cand incetezi sa crezi, sa te enervezi, sa ai pareri... incetezi intr-o oarecare masura sa existi :)
    Stii, chestiile astea se mai si educa. Poate in prima instanta iti ies fals, dar... intr-un tarziu, ajungi sa te prinzi. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Iulia Mihai
    renunt , e doar chin fara nici un fel de satisfactii

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti cu capu', clar. Daca stiam ce vei scrie nu zicem nik si te lasam sa pui videoclipuri si sa te vaiti de masea. ce draq ai? Whatever... Eu zic ca poti scrie cate ceva, orice. In sensul ca iesi pe strada si vezi o pereche trasnita, un magazin nou sau unul vechi renovat, un tip care a baut prea mult emitand teorii general valabile (!!??), gasesti tu ce. Nu-ti mai pui creierul la treaba si asta nu-i bine. Stii cum zboara anii??? Iti zic eu: te vei trezi la 30 de ani si vei vrea sa mai ai iarasi un pic mai putin ca ce vei face....! Iti tin predica?? Iarta-ma. :)) Hai!

    RăspundețiȘtergere
  4. @QED :)) :)) nu iti place subiectul dezbatut de mine? religia!? :))
    Asi iesi pe strada, daca as avea un motiv, daca as avea cu cine... dar asa nu are sens.
    Stiu cum zboara anii; vezi tu, sunt aici de 7 ani, a atrecut asa de repede timpul ,de nici nu imi dau seama; in astia 7 ani.... nu am facut nimic special de care sa imi amintesc. Stiu ca o sa mai pierd inca vreo 6-7 ani pe aici, fara sa se schimbe in nici un fel situatia ascuala. deci stiu ca o sa ajung la 30 de ani.... tot asa, fara chef de viata, fara nici un fel de schimbari in viata,nu e o noutate; sau poate ca o noutate ar fi sa ajung la acesti 30 de ani :))))
    Mo mi-am amintit de ce ne zicea profa de cultura civica ... cand eram la scoala : "Distrati-va acum cat sunteti tineri, ca mai tarziu nu o sa mai aveti ocazia"
    tre sa zic ca avea mare dreptate. cu toate astea, eu niciodata nu am stiut sa ma distrez, si nici nu am avut cu cine.

    "te vei trezi la 30 de ani si vei vrea sa mai ai iarasi un pic mai putin ca ce vei face....!"

    da, dar nu ma mai intereseaza. daca acu am 24,nu ma distrez, si nici nu ma mai preocup de asta.... de ce crezi ca la 30 ...o sa mai regret ceva? puteam sa ma gandesc la asta pana acum... si totusi am renuntat. Am inteles ca fiecare are ce merita,iar eu poate ca nu merit nimic, nici sa traiesc; deci nu imi mai fac probleme, si nici planuri de viitor :)))
    O sa fac ceea ce stiu mai bine : sa am rabdare si sa astept. Nu stiu ce astept, si nici nu ma mai intereseaza , dar atat mai pot face

    RăspundețiȘtergere
  5. Am citit ce s-a scris pe aici, nu pot sa cred, pe strada ta nu iese niciodata soarele?

    RăspundețiȘtergere
  6. @Nice nu iese :((
    cum e ca voi comentati "pe langa" subiect? :D
    sau cititi doar comentariile?? :))

    RăspundețiȘtergere
  7. AHam. Na ca ma inselai. N-ar fi prima data, dar chiar credeam ca sub veselia ta se ascunde un om puternic care sare peste hopuri. de zamagirile se tin lant intr-o viata. Cum ar fi ca toti sa stam inchisi in casa si sa ne plangem de mila? Spui prostii si stiu ca stii ca asta faci. Parca pe strada tre' sa iesi neaparat insotit? Parca a te distra la 30 de ani e o crima? Parca a te distra inseamna a merge prin discoteci si baruri? Cred ca te cam rasfeti. :) Hai ca te pup, poate-ti trece de urat! :))

    RăspundețiȘtergere
  8. QED :)) orice om puternic are un punc atat de sensibil incat daca cade nu se mai ridica.
    "Parca pe strada tre' sa iesi neaparat insotit? Parca a te distra la 30 de ani e o crima? Parca a te distra inseamna a merge prin discoteci si baruri? Cred ca te cam rasfeti."

    Cum spuneam.... nu tre' neaaparat insotit, dar macar sa ies cu un motiv; problema e ca nu am motive.Sa te distrezi la 30 de ani... nu e o crima; dar vorbind despre mine, spun ca nu stiu sa ma distrez, in plus nici de vreau.... nu am cu cine.
    Cat despre baruri si discoteci.... am sa iti spun, ca discoteca o aveam la 100 metri de casa ( in romania) si nu ma duceam; am fost doar odata.... si atunci am inteles ca nu imi place discoteca Deci din punctul asta de vedere eu nu vad discoteca ca distractie... ba din contra.
    Nu ma rasfat deloc. Asa sunt eu inchis, asa am fost crescut si educat imi cunosc limitele, potentialul, etc.
    Stau inchis in casa pentru ca nu am altceva de facut :))
    Nu imi plang de mila, penru ca nu am motiv :)) Am inteles ca fiecare are ceea ce merita; poate ca.. ca si altii si eu trebuie sa platesc ce am facut intr-o alta viata :))

    RăspundețiȘtergere

Ce imi povestesti?