luni, 7 iunie 2010

Leapsa nervului-rasare



am primit o leapsa de la Nice .. unde tre sa vorbesc despre nervii mei!! saracii mei nervi!! =))


1. Cat de des te enervezi?
Nici prea des dar nici prea rar. Ma enervez cel mai mult cand ma apuc sa fac ceva,iar o persoana sau situatie ma intrerupe din activitate! imi pierd tot cheful de a face acel ceva; sigur depinde de ce anume fac.(daca e ceva important nu renunt) . Ma enervez cand nu reusesc sa fac ceva, si mai ales ma enervam cand sor-mea se punea sa faca curatenie pe langa computerul meu( ultima data sa pus sa stearga praful.... si a ajuns sa il stearga si in interiorul pc-ului  -pt ca am mereu capacul lateral desfacut- si mia ars placa de baza si placa video , a trebuit sa mai arunc 300 de euri... din cauza prostiei pe care o are in tioaca) si mai ales pt ca mereu i-am zis sa nu mai bage nasul acolo, si tot degeaba!


2. Cand te enervezi suni pe cineva sa te calmeze?
Doamne fereste, nici nu vreau sa ajung acolo!!  intotdeauna m-am calmat singur, nu am avut nevoie de ajutor extern ;) poate  atunci cand  e cineva important prin preajma,sau chiar si foarte departe, care ma face sa ma calmez fara sa stie (adica unele persoane ma ajuta sa ma calmez mai repede decat de obicei :D )


3. Te calmezi repede … sau urlii ca nebunul?
De obicei...nervul dureaza maxim 5 minute,dupa care il licentiez!Nu am nevoie sa urlu!
Deci ma pot lauda cu calmul meu proverbial!!
Doar o singura data mi so intamplat sa ma enervez mai grav... (pt ca era si un pic de regret...si inca ceva...) si nu ma puteam abtine sa nu fac ceva; m-am dus in spatele casei si am inceput sa dau picioare unui  rezervor de inox! nu stiu cum a fost(pt ca nu mai vedeam de nervi si nici durerile nu le simteam), stiu doar ca dupa doua zile imi zice tata ca ....cineva a turtit rezervorul... si eu aveam dureri de picior :D
In rest ma controlez!! 
E doar o problema.. se zice ca astia care se controleaza prea mult si tin nervii inauntru....odata trebuie sa explodeze!!  sper sa nu ajung acolo :(


4. Ca metoda de a scapa de nervi, bataia este o optiune?
da, in urmatoarele sensuri:
 1: daca esti sigur ca ai dreptate, persoana care te enerveaza contrazicandu-te... merita o palma morala!! te asigur ca doare mai tare decat un par in cap ( acum depinde si de persoana respectiva)
am zis morala nu fizica! nu incurcati borcanele ;)
 2: cum zice Alexandra....  sa bati la cap  persoanele apropriate, ajuta
 3: KirstDay zicea ca mai e si sacul de box.. care relaxeaza!! si ajuta sa te descarci pe el, el nu reactioneaza, nu se plange, si asculta in tacere!
Eu folosesc doar  prima si a treia  varianta. Cea cu batutul la cap a persoanelor.... nu e de mine!! mai degraba ma bat cu capul de perete pana imi trece! =))

5. Din cauza nervilor ti s-a intamplat sa pierzi un prieten?
Nu...nu am ajuns pana acolo, poate pt ca am prieteni putini, si pt ca nu am curaj sa ma contrazic sau sa ma cert cu ei!!    e mai simplu sa demonstrez ca am dreptate, decat sa ma contrazic cu ei!


 Apropo de fotografie.... ma cam reprezinta!!, pt ca cand ma enervez cu adevarat devin un fel de Hulk!!  
.. is nesimtit =))(in sensul ca nu simt dureri..) si am o putere supranaturala!! imi lipseste doar culoarea ! =))




Leapsa mere (sau pere) mai departe la cine are de povestit despre nervi!!

14 comentarii:

  1. Foarte tare poza, nici ca se putea una mai adecvata situatiei.:)) Si pe mine ma enerveaza cand cineva se baga peste lucrurile mele. In dezordinea mea e o ordine perfecta! :P

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) E foarte bine ca te tine doar 5 minute :) Bv pentru calmul de care reusesti sa dai dovada :) :-*

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite un articol fara cântece si cu multe cuvinte....hmmmmm....multe "succesuri" pe mai departe!

    Am vrut sa comentez o zicere de-a ta dar mi se pune un mesaj cu "te-am prins la furat"....In legatura cu cei care tin nervii inauntru si explodeaza dintr-o data...ei sunt cei pe care ii vedem la televizor ca au injunghiat o femeie pe strada si de care toti vecinii spun "vaaai!, si era un vecin atât de linistit si cumsecade, saluta pe toata lumea!".

    RăspundețiȘtergere
  4. @Nice si la mine e o ordine dezordonata... teribila!!! dar e bine asa :))

    RăspundețiȘtergere
  5. @Alexandra multumesc :-* atat mai am si eu bun!! calmul si rabdarea ;)) ca celelalte...pare ca nu imi sunt utile !!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Dragos FRD mersi ...
    pai asta ziceam si eu!!! incerc sa ma enervez cat mai des... si sa ma calmez tot la fel de des.. si de repede. Singurul lucru pozitiv este ca chiar daca cineva ma enerveaza... uit repede, si nu mai tin cont... mai tarziu mi se are doar un fapt amuzant!! nu las sa se adune, doar controlez fluxul!

    RăspundețiȘtergere
  7. Haha... da, ordine în haos, carevasăzică...

    Mă bucur că-mi împărtăşeşti ideea de-a lovi sacul de box ptr descărcare... Să loveşti un rezervor de inox e ceva mai dureros totuşi.. :P

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ideea cu lovitul sacului de box, dar cand esti nervos, mai ai timp sa-ti pui manusile, sau devii mai enervat din cauza ranilor de la maini???

    RăspundețiȘtergere
  9. @KirstDay :D .. stiu ca e dureros..... Oricum asta am facut-o ..cu mult timp in urma, acum am cateva grame de minte in plus!! =))

    atunci am observat ca puterea fiecaruia e mai mare decat o cunoaste respectivul!!! ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. @Happygirls pai si aici trebuie sa stii !! deci functioneaza cam in modul urmator:
    dupa ce cineva te enerveaza!...te calmezi pana ajungi la sala, stai calma pana iti pui manusile.... iar cand ai ajuns in fata sacului si esti pregatita spiritual.... atunci respiri adanc si incepi sa te descarci pe sac; nu uita cand termini,sa ceri scuze sacului =))

    RăspundețiȘtergere
  11. Să ști că e chiar bine aleasă imaginea cu Hulk. Fain! Mi-a plăcut și chestia aia cu palma morală. E cea mai grea palmă!

    RăspundețiȘtergere
  12. Cica, "vă omor pe toţi, cu răbdarea mea" :))

    RăspundețiȘtergere

Ce imi povestesti?