sâmbătă, 24 decembrie 2016

Universale

Ma uitam la tv zilele astea, si cum eu cand beau, stiu lucruri; am remarcat ca, de cand femeile au inceput sa fie egale in drepturi cu barbatii, barbatul nu mai are nimic tipic barbatesc. Si daca mai beau putin, nici femeia nu mai are nimic tipic femeiesc. Si sa-mi cada maine o geanta cu sterline "in" cap daca nu am dreptate. Stim cazuri cand femeia e barbatu-n casa, si se vede. Pune el picioru-n prag cand vrea, caci nevasta nu-i acasa, si zbiara  la ea, doar dupa ce s-a ascuns sub pat. Si e drept ca  atunci cand comanda femeia, familia merge struna.  Daca ar fi sa te lasi condus de barbat....in familie, casa ar fi undeva la bordel/crasma. Vedem politica, ce exemplu perfect. Din cele mai stravechi timpuri, barbatul ca conducator, nu a facut nimic bun, doar razboaie,prostii si tampenii. Daca ascultau de neveste, istoria era alta. Totusi in unele cazuri, pentru femei s-au dus razboaie. Pentru femeile altora( ca atata minte are cocosul), ba s-a lasat influientat de o femeie(care niciodata nu era nevasta), ba a gandit cu celalalt cap... exemplul cel mai autemtic e Troia. Imperiul roman a tradus exact  semnificatia  cuvantului(troia = parasuta, prostituata, curva). Povestea cu calul troian, o mare magarie a timpurilor. Un razboi intre o Sparta si o T....curva, pentru o femeie care nu-si trada provenienta, probabil o "troia" sparta. Se face mare varza cu calul, cum ca calul ala ar fi fost un cadou de la zei. Au fost fraieri, eu imi dadeam seama ca e cal spart(an), sau iapa, ca prea multi au intrat in ea/ el.
Deci, sa nu divagam. Barbatii au avut par. Par peste tot, in cap, pe fata, pe piept, sub brat si la intre.... Aveau obiecte pe care doar barbatii le foloseau. Pantaloni, lame de ras, pasta de ras, femei, locuri de munca specifice barbatilor, aveau si scula. Acum  toate alea sunt  universale. Femeile poarta pantaloni, folosesc lame de ras, pasta de ras, isi pun si barba, fac si implant de rosii si castraveti, si au si femei.
Femeile aveau si ele obiecte, meserii si obiceiuri specific femeiesti. Bikini, fuste, tampoane, creme, ceara, machiaj, sutien, vibrator, pantofi cu toc, ginecologia; dar si astea sunt universale. Scotienii au fuste, barbatii isi schimba sexul, umbla dupa barbati, pe toc, cu sutien, vibrator machiaj si tampoane in poseta.
Au inventat tampoane pentru barbati, lamele de ras, gillette cu vibratii(pe care femeia il poate folosi cu succes in ambele sensuri); in afara cheliei( care nu e intentionata) barbatul isi rade intentionat tot parul,  nici in nas nu mai am. Inainte doar un barbat conducea o motocicleta; mai tarziu a intalnit o femeie care a decis ca vrea sa-i calareasca pe amandoi: si pe barbat si pe motocicleta; pana la urma a ramas cu motocicleta, era mai simplu de folosit.
Barbatul spargea lemne, toca carne, conducea camionul; acum femeia conduce camion, sparge lemne, si il toaca si pe barbat.
Acum barbatul isi face depilarea cu ceara, mai nou e si gravida, ca el poate, is cei mai talentati ginecologi( doar o scuza, pun pariu ca toti au o lista cu cea mai beepabila).
E posibil ca singurul obiect care momentan e folosit doar de femei sa fie testul de sarcina. Barbatul nu are unde sa si-l bage...inca.
Iar barbatul.....se mai poate bucura doar de faptul ca femeia nu e donator de sperma.
In fine, nu e un lucru rau, In cumplu se face tot impreuna, ea foloseste lama lui, ca a ei smulge, iar el imprumuta  always cu aripioare, ca ale lui s-au terminat; folosesc aceeasi crema de maini/fata, acelasi vibrator, acelasi tanga, poate chiar si acelasi partener. Ea e "spartan" si el e "troiana", si invers: ea troia(na), el spart(an)...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce imi povestesti?