miercuri, 10 noiembrie 2010

Criza

Ziceam despre barbatul modern ca e mereu in criza.Chiar daca nu ma consider un barbat modern... am impresia ca si eu is intr-o grava criza. Si nu e criza mondiala... e doar o criza personala! E momentul ala cand ti se aduna o suma mare de intrebari... fara raspuns; momentul cand nu esti in stare sa iei o decizie.... de frica sa nu gresesti.Momentul cand vrei ceva... si nu stii ce.Momentul cand cauti ceva(sau cineva) care sa te poata schimba.... ceva care sa iti dea un motiv in plus, care sa te faca sa vrei sa zambesti. Ceva ce nu gasesc. Iar eu cand nu gasesc ceva... renunt sa mai caut!

20 de comentarii:

  1. Nu renunta!! Niciodata nu renunta la ceva ce cauta toata lumea!! Stiu ca e dificil ce spun eu dar fiecare din noi am trecut prin perioade mai dificile in viata dar am reusit sa trecem, chiar daca , poate au ramas cu sechele!!
    Succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu n-am găsit ce doream şi am renunţat. Nu credeam că voi ajunge să-ţi dau dreptate, dar aşa simt şi eu. M-am săturat să tot sper la ceva ce e clar că nu am parte, să tot spun "acum e altfel" şi să mi se repete mereu acelaşi scenariu. Mai bine-mi pierd timpul într-un mod mai constructiv, să fac ceva cu viaţa mea, să-mi găsesc un rost, deşi golul ăla va rămâne permanent în mine.

    Şi pentru ce am spus acum, Diana mă va trage de urechi mai mult ca sigur. ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cand nu gasesc ceva, caut in alta parte.Stiu ca apre aiurea, dar e cat se poate de frumos. Cand ma pierd, ma regasesc pentru ca regasirea este atat de imprevizibila si-mi ofera atat de multe placeri. Si stiu ca e greu. Mi-a fost si mie greu, dar acum mi-e bine si nu se datoreaza nimanui, decat mie.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Iulia Senacico Aha... am noroc numai de ghinion... =)) in cazul asta prefer sa am ghinion de noroc!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Zenna stai linistita... pana la urma toti imi vor da dreptate... pentru ca eu am intotdeauna dreptate! :D
    Lasa ca cu Diana ... vorbesc eu ;) o conving ca nu are dreptate, si ca nici dragostea ei nu o sa dureze o vesnicie :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Mereu exista ceva/cineva care ne de forta sa mergem mai departe, ceva care ne aduce zambetul pe chip in momente mai triste. Nu trebuie decat sa cautam in interiorul nostru. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @QED... si ce faci cand cauti acolo unde nu este?

    RăspundețiȘtergere
  8. @Lilly pai oricum pe mine nu o sa ma caute nimeni!

    RăspundețiȘtergere
  9. @NIce in interiorul meu incepe sa fie o pustietate , sunt gol. Nici ea nu ma mai poate umple. incepe sa dispara pe zi ce trece!pentru ca ea chiar asta face, se indeparteaza! :(

    RăspundețiȘtergere
  10. Nuu, că eu n-am spus de asta, ţin la Diana&Alin şi vreau să fie fericiţi!

    Eu mă refeream doar la mine, nu şi pt ceilalţi, că mai cunosc şi cazuri fericite. :P

    RăspundețiȘtergere
  11. @Zenna sa nu uitam ca aparenta inseala :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Black, dear, caut iar si iar ca sa-ti raspund. Ma tot afund, ce sa fac?

    RăspundețiȘtergere
  13. A zis cineva că iubirea durează o veșnicie? Zenna se referea la altceva, și anume la faptul că detest să o văd tristă, de asta o cert.
    În final, tot ceea ce contează să ai în viață este respect, comunicare și înțelegere cu omul de lângă tine. Iubirea e un proces care trece prin multe forme și etape. Tot ceea ce îmi doresc eu de la relația mea e să îmi dea liniștea pe care o caut fără încetare de când mă știu. Nu cred că am ținut vreodată prelegeri despre iubiri veșnice. În momentul ăsta doar îmi trăiesc sentimentele frumos, iar de pe altă parte încerc să nu îmi las prietena să pice în tristețea cea mai usturătoare. Atâta tot!
    Crede-mă, am trecut de multe ori prin ce treci tu și eram de mii de ori mai negativistă și pesimistă ca tine, de asta nici pe tine de multe ori te contrazic, tocmai pentru că înțeleg și e trist să vad cum și alții trăiesc lucrurile alea. Cine mă cunoaște îndeajuns știe foarte multe lucruri care pe blog nu apar scrise, doar mi-au lăsat urme în suflet.

    RăspundețiȘtergere
  14. Numai eu sunt de vina... nu vă certaţi din cauza mea, mai bine tăceam. De acum încolo nu mai zic nimic. :(

    RăspundețiȘtergere
  15. @QED :)) iti arunc colacul de salvare? :)) :*

    RăspundețiȘtergere
  16. @Diana glumim si noi aici :D . stiu ca nimic nu e sigur... si stiu ca pana la urma o a iti dau dreptate... dar acum nu e momentul :D
    Doar ca ..... ma vait si eu :)) Am atata ghinion in "dragoste" ca unii incep sa faca glume cu mine.. cica-s gay :))( pentru ca la varsta mea inca nu am avut curaj si noroc sa vorbesc cu nici-o fata :( am dat doar peste persoane nepotrivite. )
    ce pot sa fac?... decat sa ma plang!?

    RăspundețiȘtergere
  17. @Zenna stai linistita! ca nu ne certam .
    pe Diana o "iubesc" ca si pana acum.... la fel si pe tine :D
    asa ca... poti sa zici tot ce vrei aici! ;) ... nu te aresteaza nimeni :))

    RăspundețiȘtergere

Ce imi povestesti?