vineri, 5 martie 2010

Frumusetea femeii 2

Iar dacă femeia simte că nici push-up-ul nu e de ajuns..recurge la alte secrete(măruntaie)cum ar fi:
 Extension ... ce sânt aceste extensions??   să vă lămuresc.... sânt un fel de două feluri...de bucăţi de păr de diferite animale(moarte) cum ar fi..capre,vaci,cai,câini etc..Cu noile tehnologii se fac din polesterol,silicon si alte substanţe..

Dacă nici cu extension nu i se pare de ajuns....mai adaugă..un rând de unghii
Îşi mai pune şi un rând de unghii artificiale.. ceva de tipul 15/20 de cm de unghie..... ce se cumpără în magazinele specializate..(alea de hidraulice)
Acestea se aplică cu ajutorul niturilor,şuruburi parker, autofiletante(fischer) sau se lipesc cu super glue,aracet,bostic.... se pot lipi chiar si prin sudură..
După care se trece ca vopsirea acestor unghii cum urmează :
Pentru alegerea culorii.. se duce la vopsitoria de maşini, se cumpără cât mai multe cutii de vopsele(căt mai diferite să fie..pentru a avea de unde alege),se vopseşte fiecare unghie in parte..fiecare cu câte o culoare(pentru a  vedea care e culoarea potrivită)
După alegerea culorii.. se trece la vopsirea proprie.. cum urmează ....
se dă prima mână de bidinea (de preferat cu culoarea albă)
a doua mână vine făcută cu pistolul de vopsit  pentru aplicarea culorii alese!
a treia mână sa dă cu pensula... pentru finisaj final

Ar fi bine.. să vă alegeţi culori deschise.. In cazul în care ..vă vopsiţi unghiile cu negru sau mov...careva poate crede că va-ţi prins unghiile in uşa blindată, sau mai rău .. că va-ţi dat cu ciocanul peste unghii încercând să spargeţi nuci gândacii de bucătărie
 De multe ori iţi vine să o întrebi

 Auzi .. da ce poţi tu să faci cu unghiile alea??
 Cum ce!? tot ....pot face orice!..pot să fac mâncare,pot să spăl farfuriile...
  Da .. faci mâncare.. doar să tai zarzavaturile..cu unghiile alea... si să mesteci in oală..in loc de polonic... Că de spălat farfurii.. nu te pot imagina....
 Cum faci să înfurci farfuria cu unghiile alea.......lasă nu mai zice.. Doar să te folosească careva ..ca jukebox...să schimbi discurile.......sau sa le foloseşti ca mătură , îţi îfăşori unghiile cu o bucată de cârpă şi ştergi praful de sub pat!

Şi totuşi.. femeia ştie ca nu ajunge..atunci mai adaugă ceva. Genele artificiale...nişte bucăţi de mătură(acele paie de plastic) de 5 cm ,ce sunt de obicei de culoare albastră sau roşii(chiar şi culorile curcubeului)..
Acestea se lipesc cu ajutorul siliconului,după care se vopsesc cu mascara(cel mai simplu e sa folositi ruloul de pereţi).... chiar dacă se întâmplă câte o dată să rămână lipite genele de sus cu cele de jos (din pricina faptului că mascara e un fel de substanţă care se lipeşte),fiind nevoie de un maistru mecanic pentru a le dezlipi
Sigur .. că femeia cu asemenea ..evantaie e de o frumuseţe rară ..te topeşti după ea!....

12 comentarii:

  1. Mda :) hai sa vedem:
    De extensions nu am nevoie ca am parul lung :)
    Nici de unghii artificiale nu am nevoie pentru ca am unghiile foarte rezistente. Singurul lucru pe care trebuie sa il fac este sa uit de ele. :)
    Am auzit ca se poarta culoarea mov la unghii anul asta. :)
    Am retinut propunerea cu prinderea unghiilor in usa blindata. Oare nu doare?! :)
    La gene artificiale nici nu vreau sa ma gandesc. Eu uit si cand imi dau cu rimel. iti dai seama... daca uit ca am gene artificiale si ma trag de ele? :)
    Pentru cei care nu inteleg... vreau sa precizez ca m-am prins ca este o gluma.
    In gluma am raspuns si eu.
    O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. @theodora0303... :) :) :)
    ..mov... metalizat..cu ape...
    mai tare doare ciocanul! :) :)
    o seara frumoasa si tie!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar m-am amuzat, înţeleg la ce specimene faci referire şi mă bucur că nu mă încadrez în categoria "life in plastic is fantastic".

    RăspundețiȘtergere
  4. hmm...hai sa vedem...extensii, n-am nevoie, sunt multumita de podoaba mea. unghii artificiale? no way! am unghiile mele destul de lungi si de frumoase [mai, mai]. culoarea lor? hihi :P negre, grena, rosii, mov inchis [spre negru]. ai putea sa spui ca arata urat, de parca le-am prins la usa insa ti-ai schimba parerea daca le-ai vedea ;) ce pot sa fac cu ele? simplu : gatesc [si gatesc zilnic], spal vase, fac curat [nu ma incomodeaza la nimic]. de gene artificiale si nebunii de genul...nici nu vreau sa ma gandesc..sunt penibile. restu'..e un fleac..
    ah, sa nu uit : ca sa iti dai seama cu adevarat la ce mai pot ajuta niste unghii lungi, ar trebui sa le si simti nu doar sa le vezi [asta asa...ca sa intelegi mai bine] ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. @AlbastruVolatil..... sa zicem ca maestrul nea explicat ... ce este frumusetea!!! :) :) :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Perfect Devil.... esti ..diabolica! :) :)imi inchipui ..ce as simte ..sub mangaierile unghiilor tale!!! :) :) :) (ceva de genul... grebla??)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eh ce nu fac femeile sa atraga privirile barbatilor dar cu ceea ce ai enumerat tu mai sus, nu sunt de acord, pana la urma cu cat mai natural cu atat mai bine. Iar unele femei au intr0adevar nevoie de aceste "artificii" pentru ca poate chiar au manichiura naspa sau nu au par sunt mai chele de fel :) dar cele care nu au nevoie nu le inteleg. Cu vopsitul sunt de acord, de la o varsta hiar este nevoie si daca se poate sa arati mai bine, de ce nu ?Oricum nu cu toate "podoabele" acestea ca doar nu e pom de Craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. :)):)) Specimenul "femeia impopotonata, irezistibila" :))

    RăspundețiȘtergere
  9. @Dana ...... ai dreptate......cand zici de femeile care nu au... :) :) :) Cat despre pomii de craciun.... am vazut.... cu droaia(daca stau sa le pun la un loc!!!) :) :) :)

    RăspundețiȘtergere
  10. @Alexandra Irezistibila .... te face sa mori.. dar nu stii din ce motiv!!!! :) :) :)

    RăspundețiȘtergere
  11. mie imi plac toate femeile...toate au ceva ale lor si asta nu se va schimba niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  12. @potenta bineinteles....
    era doar o parodie!! :) :) :)

    RăspundețiȘtergere

Ce imi povestesti?